0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
Günlük işleriniz kaçta bitiyor ya da ramazandayiz ibadetlerinizi yapıyor musunuz yemeği kaçta hazırlıyorsunuz biraz sohbet edelim 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,953 puan) tarafından
Düzenli olarak yorgunum daha  başka dicek birseyim yok saygılar...

Diğer yarışmacı arkadaşlara bol düzenli hayatlar diliyorum 
(1,558 puan) tarafından
Katılıyorum :)
(848 puan) tarafından
Aynen :-)
(8,670 puan) tarafından
Aynı ben ya :(
(179 puan) tarafından
Bu aynı beennnn
-Reklam-
0 oy
(2,194 puan) tarafından
İşte bu soruyu cevaplamak için düzenim yok :)
(38 puan) tarafından
Nasıl yani hiç mi gününün bir akışı yok
(2,194 puan) tarafından
Düzensiz bir düzenden bahsetmek mümkün
(38 puan) tarafından
Anladım canım :)
0 oy
tarafından
Hamileyim oruç tutamıyorum kızım 8 de kalkar kahvaltı yaptırırım bende yapar toplarım sonra o uyumadan evi supurur toletı yıkarım o yuduktan sonra buladıkları yıkar evı hergun elımle sıler toz alırım getıye kalan vaktıde zılır namaz kuran kızım uyanana kadar yemegide 5 de yaparım en geç 6
(38 puan) tarafından
Hamileysen o kadar yorma kendini ya
0 oy
(25,403 puan) tarafından
10 da başlıyo sabah inip kahvaltı hazırlıyorum bebişim uyanıyo altını açıyorum ardından çocuklarla kahvaltı yaprak dökümü eşliğinde sonra okan okula ben işe aliş oyuna bebiş uykuya :) 
(38 puan) tarafından
Sizin evde herkesin bir görevi var maşallah :)
(25,403 puan) tarafından
Öyle valla napalım :)
0 oy
tarafından
Sabah 6 da başlıyor bir kapıdaki horoz ötüyor bir oğlum:) 2 saat ayık kalıyor o iki saatte halıya ya da duvara bakıp hayatı sorguluyorum sonra alt değiştir karnını doyur uyut salla babam salla...  Gerisi rutin valla ibadet felan yapamıyorum :(
(38 puan) tarafından
Hahaha sen duvara yada halıya bakarken oglun napıyor o sırada
tarafından
Ya oyun halısında ya da dönence ile vakit geçiriyor:)
(38 puan) tarafından
He anladım canım
0 oy
(1,543 puan) tarafından
8de başlıyor kahvaltı komşu kahvesi çocukları çıkar gel evi topla yemek koy bi taraftan aranacakları ara hep koşturmaca rutin yok koştur babam koştur 
(38 puan) tarafından
Bende genelde telefonla konusa konusa işlerimi yaparım
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Sabah bebeğimin uyanışına göre uyanıyoruz kalkınca kahvaltısını yaptırıyorum mutfağı topluyorum evi toplayıp süpürüyorum bebeğimi uyutup yemeğe giriyorum ramazan dışında da kahvemi içip öyle başlıyorum yemeğe 
(38 puan) tarafından
Bende genelde kızımın uyanisina göre uyaniyorum
0 oy
tarafından
Yedi yedi buçuk gibi okula giden oğluma kahvaltı bebise kahvaltı.sonra biraz bebekle oyun eğer sakın ise evi topluyoruz. 11 -12 canlı dersim var o ara bebek uyuyor .oğlumu al geliyoruz sonra akşam yemegi hazırlığı bu arada mukabele saatimiz var ama daha gitmedim aksamda yemek çay odevleri çocukların var. Ben TV izlemiyorum akşamları eğer çocuklar uyursa kitap okuyorum.bu arada mutlaka hergun çamaşır ya makine ya yerleştirme ya ütü işi oluyor
(38 puan) tarafından
Çok kolay gelsin canım dolu dolu bir günün varmış
tarafından
Çok şükür öğle

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 431 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde myge (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
2 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 457 göst.
27 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 254 göst.

Kategoriler

1,471,672 soru

24,101,899 cevap

332,461 kullanıcı

...