0 oy
268 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (34 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Biz memlekete taşınalı 4 yıl oldu işte kaynım gilleri her ramazan iftara çağırırım doğum günü olsa çağırırım özel günde normal günde ama eltim bir gün çağırmadı bende dedim ben eşek değilim hem hamileyim hemde eltimle küsüm birde gidip onu evime çağıracağım niye ne olmuş onun için değil abim için dedim abi abi olsa idi 3 yıldır iftara çağıraydı normal zaman zaten çağırmaz doğum günü yapar herkesi karısı çağırır dese idi bunlarda benim yeğenim dese idi ama yok onlar birgün bile bizim onlara verdiğimiz değeri vermiyor essek değiliz biz bende çağırmayacağım dedim oda sen çağırmasan bende bu yıl kimseye iftar vermem dedi dedim verme o zaman eğer bizi essek yerine koyan insanlar için vermeyeceksen verme eksik kalsın. Sizce ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim bir insan nasıl bu kadar ayak altına alır kendini anlamıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kız boşver ya ne takıyon çağırma o seni insan yerine koyupta bir kere bile çagırmamış
(34 puan) tarafından
İşte yok abim için abi abi olsa idi 3 yıldır iftara çağıraydı
-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Kimden bahsedildiğini anlamadım
(34 puan) tarafından
Eşim küs olduğum bir gün bile evine bizleri davet etmediği yengesini iftara çağırmak istiyor bende kabul etmedim oda bütün iftarları iptal etti
(3,460 puan) tarafından
Heee şimdi anladım olayı, tamam yemekleri sen yaparsan çağırabilirsin de eşine o zaman
(34 puan) tarafından
Yapar kendisi aşçı hatta onlar için hazırda söyler ama ben konuşmadığım insanın evime gelmesini istemiyorum
(3,460 puan) tarafından
Yaaa o zaman kötü oldu bu, o zaman mesela de ki abini ara yarın size iftara gelmek istiyoruz müsaitseniz desin, bakalım eltin ne cevap verecek belki onun cevabına göre eşinde bazı şeyleri görür, yüzsüz gibi olur belki ama gerçekleri görmeye de bir fırsat olur
(34 puan) tarafından
Olabilir gerçekten neden bu kadar kendini ayaklar altına almayı seviyor anlamıyorum
0 oy
tarafından

Bu nasil anlatım tarzi kuzu beynim yandi .

Kimi cagirmak istemiyosun ? Kiminle küssün .Noluyooooo
(34 puan) tarafından
O kadar sinirliyim kaynım gilleri yazmayı unutmuşum düzelttim eltimle küsüm bir gün bile bizleri evine davet etmediği yengesini iftara çağırmak istiyor bende kabul etmedim oda bütün iftarları iptal etti
tarafından
Aa niye oyle yapti ki ? Yani zaten araniz bozuksa cagirmasi cok sacma
(34 puan) tarafından
İşte neymiş abisi için dedim abi abi olsa idi 3 yıldır iftara çağıraydı normal zaman zaten çağırmaz
0 oy
tarafından
Delilik para ile olsa zengin olmuştuk
(34 puan) tarafından
Kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 454 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Snm55 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 388 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu