0 oy
120 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (821 puan) tarafından
Kızlar safra taşım var 3 cm olmuş erken doğum diyo kimi ama Dr şey dedi taş düşer ve yollarını tikarsa enfesikyon olur bebek ve anne içinde tehlikeli ameliyat yapılır ameliyat da tehlikeli 29+2 oldum korkuyorum :( safra taşı olanlara genelde sezeryan mi diyolar bide bebek büyüdükçe dahada mi ağrır vs

2 Cevaplar

0 oy
(2,392 puan) tarafından
Benim böbrek taşım vardı aynılarını bana da söyledi doktor devamlı antibiyotik kullandım çok şükür kızım 39+2 de doğdu 

inşaAllah seninde zamanında sağlıkla doğar
(821 puan) tarafından
İnsaAllah cnm ya. Peki ne yaptın taşı
(2,392 puan) tarafından
Duruyor ve halen de her gittiğimde antibiyotik veriyor doktor düşmesini bekliyorum bu ikinci bir tanesini hamilelikten önce düşürdüm  çok zor ama bakalım inşaAllah düşer
(821 puan) tarafından
insaAllah Allah'ım şifa versin canm
(2,392 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun sana da Rabbim şifa versin inşaAllah
-Reklam-
0 oy
(200 puan) tarafından
Alakası var mı bilmiyorum ama ben 36+1 de preaklamsiden dolayı acil sezaryen oldum doğumdan 3.5 ay sonra öğrendim ki safra kesem ağzına kadar taş doluymuş 
(821 puan) tarafından
Aa öylemi bende 1 tane vardı
(200 puan) tarafından
Maalesef benim doluymuş canım sırt ve mide ağrım iyice arttı bebeğimin 6 aylık olmasını bekliyorum ameliyat için işlevini yitirmiş zaten alacaklar
(821 puan) tarafından
6 ay olunca nasl ameliyatı yapacaklar dahada sorun olmaz mı büyümüş olcak yani küçükken daha iyi olmaz mı yeri boş ken
(200 puan) tarafından
Ben hamile değilim canım doğum yaptım:) ameliyat sonrası sütün kesilebilir geri gelmeyebilir dedi doktor bu yüzden en azından ilk 6 ay anne sütü alsın sen de dayan biraz ağrılarına dedi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
0 oy
3 cevap 197 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,477,309 soru