0 oy
513 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Süt üretimini artırmak için neler yapıyorsunuz kızlar?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben şekerli sıcak çay içiyordum sütüm fışkırıyordu :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyrum genelde yok derler ama benim annem yapardi bende içerdim ve sütüm geliyordu az da olsa ona mı bağlı bilmiyrum tabi ama bu benim görüşüm 
0 oy
(34 puan) tarafından
Yani şöyle söyleyeyim ilk doğum yaptığım zaman sütüm az da bol bol şekerli su içerdim bulgur yerdim Çok faydasını gördüm
0 oy
tarafından
Normal su artırır şekerli suyun hiç bir manası yok tahin pekmez ye tahin helvası ye 

Salata ye. Bulgur pilavı ye. Hoşaf iç bunlar süt yapan şeyler
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Sade su ic canim sekerli ocmene gerek yok . Sütun icine bal ve tahin koyup ic oda cok süt yapiyor. Birde 5 6 adet inciri dogra yika kaynat günde  2 defa ic hem kan yapar hemde Sütunu artirir
0 oy
(256 puan) tarafından
İlk zamanlarda annem çok yapıyordu bana sütün olsun diye o gidince bende saldım kendimi rezene çayı papatya çayı içtim hurma ceviz fındık en önemliside bol su ve uyumak fırsat buldukça uyu sık sık emzirirsende geliyor sütün 
0 oy
(3,124 puan) tarafından
Ben bol su iciyodum şerbet meyvesuyu bunlar yeterliydi sütüm de fazla fazla geliyodu
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Evet canım işe yarar 

Helva ye iç suyu oda iyi olur
0 oy
(2,402 puan) tarafından
Ben şekerli şeyler yigince kaynanam yeme bebeğe iyi değil der hele şekerli su içsem beni parcalar herhalde bizde de yengemler ablamalardan hatırlıyorum onlarda çayı bol şekerli icerlerdi süt olsun diye 
0 oy
(485 puan) tarafından
Arttırmaz, şekerli su içe içe yüz kilo oldugunla kalırsın. 
0 oy
tarafından
Şekerli sıcak çay iç birde yat sütüm taşıyordu ağrı giriyordu sutten

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 274 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Efsun (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 455 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 342 göst.
16 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BESelif (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 134 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,309 soru

24,097,179 cevap

332,153 kullanıcı

...