0 oy
186 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,034 puan) tarafından
Oğlum şimdi kalkmış gece kalkmalarinda su istiyorsa içirir yatiririm normalde bikac gunde bir kalkar. Şimdi de kalkmış yatirmasam sabah güzel uyur ramazanda böyle davranan bu sefer de bunu aliskanlik edinir mi ki

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uyku düzeni bozulabilir benimkide sütten kesince bir ay gece uyandığında yemek istedi gecevtavuk eti yicem diyodu arada kekle süt istiyodu Allahtan bir ayda düzeldi
(4,034 puan) tarafından
Evet işte bu sefer de gece kalkıp yeme huyu edinir hiç yoktan
tarafından
Ben hiç ses yapmıyorum uyanmasın diye yoksa çabuk bozuluyo düzeni
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Ay bu satte çocuğu kaldırıp napcan kız bırak yatsın sersem gibi olur kendimden biliyorum çocukken nefret ederdim gece sahurdan 
(4,034 puan) tarafından
Yok kız kendi kalktı sallıyorum geri uyutmak için ama kaldirsam kalkar benle yemek yer. Bu sefer de alışkanlık yapar
(684 puan) tarafından
Kısa süreli bir alışkanlık olacağı için devam edeceğini sanmıyorum ramazan bitince bir hafta içinde normale döner bence benim oğlum üç günde falan adapte olabiliyor bu tarz şeylere uyandiysa sallama derim :)
(4,034 puan) tarafından
İyi bakalım beyefendiyi ikna edeyim :)
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Ben 3 gün boyunca gece ilacı verdim kızıma ilaç veimce uykusu acıkır uyumazdi şimdi gece kalkmaya alıştı normalde kalkar mama veririm uyurdu geri şimdi kalkıyor sabah 9-10-11 den assagi yatmıyor 
(4,034 puan) tarafından
Aslında benimki hemen başka bir düzene alışıyor ama dur bakalım biraz da ona göre hareket edicem
0 oy
tarafından
Vallaha normalde gece çok aşırı kalkmayan oğlum iki gecedir ne zaman ben sofraya oturuyorum sahura kalkıyor bizimle daha 6,5 aylık kalkar bizle yemek yer yicegi ne varsa sonrasında yatağa geliriz emer uyur sabah da erkende kalkar bende sersem gibi gezerim evde 
(4,034 puan) tarafından
Bunlar uyumadan nasıl büyüyorlar ya. Eşim hep der bizden geç yatıp bizden erken kalkıyorlar diye
tarafından
Vallaha böyle gündüz desen en uzun iyku 30 dakika başka yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (5,162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 196 göst.
0 oy
12 cevap 312 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy