0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar burda bazı kız arkadaşlarım ' Evde ayakkabı giydirmene gerek yok. Bırak çocuk rahat etsin. Düz taban doğuştan olan birşey ayakkabı ile ilgisi yok ' dediler.

Eşim de sürekli bana laf ediyor. ' Ayakkabıyı hiç giydirmiyorsun. Kız senin yüzünden düz taban olucak ' diyor. 

Doğuştan gelen birşey mi düz taban? Yoksa ayakkabıyı giydirmedigim için mi düz taban olur?

Doğruyu mu yapıyorum yoksa yanlış yolda mıyım? :wassat:

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
dogustan ya yapisal bsy 
tarafından
Ayakkabıyla ilgisi yok dimi canım giydirmedim diye ?
tarafından
bence dgl
tarafından
Tmm tşk ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Düz tabanlık sonradan da olabilir. Tek doğuştan olmuyor. Yanlış ayakkabı seçimi veya fazla kilo gibi. Ama evde ayakkabı giydirmene gerek yok ki. Ben hiç giydirmedim. Dışarıda giydiği ayakkabı seçimin güzel olsun yeterli.
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Benim doğuştan düz tabanlık var ameliyatla düzelmez demişti doktor sadece ortopedik giy ayağın rahat etsin demişti okadar.. Hatt bütün aile dalga geçti erkek olsaydın askerlikten yırtmıştın diye :) 
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Doktorun ne dedi canım benim yegende içe doğru basiyordu destekli ayakkabı giymesi lazım dedi doktor o şekilde düzelir dedi şuan biraz daha iyi evde giymedi ama 
0 oy
(409 puan) tarafından
Doktorlar evde de ayakkabı tavsiye ediyor diye biliyorum hatta sandalyeye falan oturuyorsa ayanının ulaşacağı yere ekstra bi parça yaptırın ki ayağıyla oynasın diyen doktor var. 
0 oy
(7,986 puan) tarafından
Ay ben çekiyorum o düz tabanlık çok kötü bişey ama benimki doğuştan sonradan da olabiliyormus ama 
0 oy
(1,665 puan) tarafından
Ben düz tabanım iki çocuğumda düz taban hiçte ayakkabı giydirmedim yani Bi sıkıntımız yok 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
2 tame oglum.vqr biri 5 biri 3 bucuk  yasinda evde hic ayakkabi giydirmedim oyle bi sorun yok cok şükür 
0 oy
tarafından
Evde niye ayakkabı giysin ki çocuk doğru söylüyor arkadaşların

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
7 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,401 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 206 göst.
23 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (352 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 149 göst.
11 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,959 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.

Kategoriler

1,476,593 soru

24,171,601 cevap

335,891 kullanıcı

...