0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından
Eşim sürekli kredi kartı alıp borçlanıp ödemiyor vergi borçları da var sürekli içiyor gebeyim doğuma az kaldı bazı nedenlerden dolayı boşanmak istiyorum artık dayanamıyorum nasıl yapicam bilmiyorum onun borçları beni bağlar mi ona bişey olursa falan bilginiz var mı her yere borcu var 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun. Yani ev falan aldiysa ev de borçta ortak ama bu şekilde değil bildiğim kadarıyla 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardmcn olsn

Zor bi durum amcam da böyle her yere borcu var 

Millet tn daha bikkinlk geldi borçlarni istemktn bu sıkılmdı zor bi durum
(118 puan) tarafından
Çok çaresizim benimde kredi kartımda 13 bin vardı onu da yedi parasız kimsesiz ortada kalıyorum sanırım
tarafından
Ailen arkandysa git canm
Amcam 63 yaşinda yasli
Gencligndn beri çališmayi sewmyn gezen biri
Sadece borç eder
Çocuklarida ayni malesf
(118 puan) tarafından
Abla yaşım 21 üniversite okurken ailemi dinlemedim evlendim şimdi de hamileyim eşim sorumluluk sahibi değil takıntılı bir kişilik 2 yılım vardı hemşire olucaktim baskı şiddet tehtit her şey var beni baskılarla tuttu hep ne yapicam bilmiyorum psikolojim iyi değil kimsem yok
(118 puan) tarafından
15 milyara yakın borç bitmemiş bir okulum birde çocuğum olucak tutunamiyorum artık hayata çocuğu bırakıp gidebilirsin dio çocugu sana vermem dio çocuğu alsam bu sefer içip içip kapıma dayancak ben ne yapıcam farklı şeyler düşünüyorum sonra üzülüyorum öyle düşündüğüm için çok kötüyüm
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Hayir canım seni bağlamaz senin adın geçmiyor bi yerde imzan yok neden bağlasın 
(118 puan) tarafından
Şey duydum annemden bir şey kalırsa onun borçlarına kesilirse diye korktum
(14,950 puan) tarafından
Evlenmeden önce alınan mal çocuğuna kalır beraber aldıysanız sana
(576 puan) tarafından
Aileden kalan mirasa dokunamıyolar canım.
(118 puan) tarafından
Çok sağolun inşallah kurtulurum bisekilde
(14,950 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Eğer senin adına kart yoksa hayır diye biliyorum eşine ait canım 
0 oy
tarafından
Allah ıslah etsin insallah. 
(118 puan) tarafından
İnşallah ne diyim
0 oy
(192 puan) tarafından
Canım esind3n bir miras kalmıyorsa reddi miras yapıyorsun ne borç ne miras istemiyorsun yani o zaman seni baglamiyor  
(118 puan) tarafından
Dediklerinizi bende düşündüm ama kimsem yok ailem sahip çıkmıyor borç içindeyim onun yüzünden Allah bu mübarek günde onu bildiği gibi yapsın mahvetti beni hiç iyi değilim bana dua edin nolur
(192 puan) tarafından
Ah güzelim ederim tabi ki de yani herşeyi iyice araştır canım ne yapabilirsin nerelere başvurabilirsin rabbim yardımcın olsun inşallah
(118 puan) tarafından
İnşallah abla tamam çok sağolun sizi de rahatsız ettim hakkınızı helal edin
(192 puan) tarafından
Helal olsun olur mu öyle şey kendini yalnız hissetme insan olarak birbirimizi tanımasak da elimizden birşey gelirse yardımcı oluruz allah a emanet ol
(118 puan) tarafından
Çok sağolun sizde Allah a emanet olun
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Bizimde var devamlı açılıyoruz yetişmediği için kötü alışkanlığı yok ama borç seni bağlamaz artık hacizde gitmiyor küçük çocuk varsa canım lakin alkol bi bağımlılık boşanmak düşüneceğin şey olmamalı tedaviye ikna et büyükler girsin araya hamileymişsin birde yazık 
(118 puan) tarafından
Öfke kontrolü yok tedavi olmaz çok bağımlı ve takıntılı bir kişi ne yapicam bilmiyorum ailesine saygısı yok asla kimseyi dinlemez

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 226 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 329 göst.
24 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,376 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 439 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,293 soru

24,137,243 cevap

334,362 kullanıcı

...