0 oy
253 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (702 puan) tarafından
Hanımlar kanal tedavisi oldum salı günü . İki gündür diş fırçalarken su icerken felaket hassasiyet var kulağıma çene kemiğime vuruyor sızı saniyeler sürüyor bir dakika sonra hafifliyor azar azar sızlıyor yerlere yatıp kivraniyorum nerdeyse bu normal mi ya :/// doktor orasi bir ay ağrır normaldir demişti kanal tedavisi sırasında şimdi dünyanın yolu gidmeye kalkarsam ama duramazsam gidicem sizinde böyle oldu mu merak ettim

6 Cevaplar

0 oy
(4,813 puan) tarafından
Benim ön dişim de  kanal tedavisi var aradan kaç sene geçti hala arada hassas olup agiriyor hafiften kararma da başladı kaplama yada implant yaptırmayı düşünüyorum ön diş kararmadan dolayı kötü gözüktüğü için 
(702 puan) tarafından
Geçmiş olsun ya benim ki daha yeni bide zipliyorum yerimden acisina
-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım ben diş taşı temızlıgı yaptırmıstım kac gun sürdü o hassasıyet berbat bişeydi ya gecer bi süre sonra gecmıs olsun 
(702 puan) tarafından
Ya çene kemiği ile kulak fena şiddetli ağrıyor birden bıçak saplanir gibi
(9,920 puan) tarafından
Olabılır canım kanal tedavısı daha zor demekki
(702 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından
Yok canım ya bende kanal tedavisi oldum. Hassasiyet coktu. Ama yaptırdıktan sonra zerre kalmadı. Açıklık olmasin
(702 puan) tarafından
Normal değil bence benimkisi o zaman yorumlara göre
0 oy
(261 puan) tarafından
Ben de yaptırdım ağrı hassasiyet vardı gittim tekrar önce dolgu büyük ondandir dedi dolguyu kuculttu sonra gecmeyince 2 ayrı doktora daha gittim hatalı tedavi tam temizlenmemis kanallar kapanmamış dedi malesef çekildi :(
(702 puan) tarafından
Ay çok kötü bir durum ya :/ inşallah benimde öyle olmaz
0 oy
(381 puan) tarafından
Sızlar hassasiyet olur ama yerlere yatacak kadar sızlamaz başka birsey var tam kapatamadı mi acaba hava alıyor olabilir
(702 puan) tarafından
Valla bende onu düşündüm tekrar gidicem bir iki güne geçmezse
0 oy
(486 puan) tarafından
Benimde aynı oldu canım ama başka dişten kaynakliymis o yaptığı dişten değil yani başka dış olabilir canım kanal tedavisi sonrası dis etlerim çok ağrıyordu benim onun icjnde gargara aldım fayda etmisti
(702 puan) tarafından
Hadi ya ben dedim başka dişim de ağrıyor diye bu hepsine vurur diğerlerinde bişey yok vs dedi belki de başından savmak için dedi bilmiyorum devlet Dr u yani ay ölcem bisey yemek içmek ızdırap oldu resmen
(486 puan) tarafından
Film çekmeden anlayamaz ki canım hangisinde sorun var hangisinde yok aynı benimde öyle oldu bı haftada kanal tedavisinden sonra çektik ağrı en son filmde belli olmuştu cnm istersen dış için film çektir
(702 puan) tarafından
Film çekti gördü bide genel muayene de yapın dedim ama biraz savsakladi sanırım cuma günü tekrar gidicem

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 70 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
5 cevap 203 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,474,039 soru