+1 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (2,246 puan) tarafından
Biz köyde doğduk büyüdük anneannem de aynı köyde hergün görürdük birbirimizi evlelene kadar yani annem gibidir yaşı da epey var normal yaşlılıkta dizi ayağı falan ağrıdı hep annemlere gitmiş gelmiş annem de tarlaya gitmiş bir gün sonra akşam yemek götürmeye gitmiş annem birden hiç bişe hatırlamıyo annemi falan tanımıyo kendini kaybetmiş ve sadece unutmakla kalmamış ne yaptığını da bilmiyor sobanın demiri ile kapıyı kırmaya çalışmış falan

Bir gün ya bir günde bu kadar olur mu çok üzülüyorum oğlumla olan videolarını izleyip ağladım şimdi çok zor bi şeymiş bu nolur dua edin :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ahhh canım benim babaannem de öyle oldu malesef sapa sağlamdı birden o duruma düştü :'( Rabbım elden ayaktan düşürmesin inşallah 

(2,246 puan) tarafından
Birden olduğuna ilk defa şahit oldum duydum ben böyle şrden olduğuna çok üzülüyorum şaşırıyorum ya bide uzağım da değil annemden bi farkı yoktu ki bi gün önce sadece yatmış görüntülü göster dedim anneme sadece bana kuzuuum dedi bi gün sınra ayaklandı ama bilinçsiz
tarafından
Ahhh kıyamam yaa Rabbım yardımcınız olsun inşallah canim
(2,246 puan) tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım durup dururken mi olmuş yani ne bileyim birseye falan mı kafasını taktı üzüldü zor bir durum 
(2,246 puan) tarafından
Bilmiyorum ki çok alıngan bi yapıya sahipti zaten ama birden olaması ya çok zor bi şeymiş bu gerçekten çok acı
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Bizde böyle bir durum yaşadık canım babannem bizde kalmak için gelmişti bir süreliğine evine döndugun de su borusu patlamış evini sular içinde gorunce sanırım o anın şokuyla herşeyi unutmuş ne yaptığını bilmez hale gelmişti hatta bize geri dönmek istemiş ama yolu bulamamış bir akrabamiz yolda denk gelip getirmiş bize aklı tamamen gitmişti bize geldikten sonra da beni mapushaneye kapattınız neresi burası falan diye bağırmaya başlamıştı beni ata bindirip gezdirdiler falan diye akla mantığa sığmayan şeyler söylemişti meğerse aizeymer varmış ve ani atağa geçmiş Allah kimseyi akıl sagligindan etmesin zor bir durum Allah şifa versin 
(2,246 puan) tarafından
Hadi yaa çok zor bişe
(1,106 puan) tarafından
Oyle tabi yaşayana da zor bakana da zor Allah yardımcınız olsun inşallah biran önce toparlar Ananen ama bence bir nöroloji ye psikiyatriye götürün canım
(2,246 puan) tarafından
Dayım götürecek canım
(1,106 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(2,246 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.