0 oy
447 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
Sahura patates haşlamak istiyorumda nasıl lezzetlendiriyorsunuz.. Ve sahurda neler yiyeceksinzi diyin bakalimmmm :) 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım haşlayıp zeytin yağı kırmızı toz biber karabiber kekik ekle derim ama oruçtan susatir yeşillik ve yumurta ile yiyebilirsinjz
-Reklam-
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Patates salatası tarzı yapabilirsin
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Patetes salatası yap canım pul biber kara biber biraz limon yağ falan istersen yeşillik te kat karıştır yada kavurmasını yap oda güzel oluyor 

Ben hamur yoğurdum çörek yapacam allahın izniyle 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Haşlanmış patatesi dilimleyip üzerine zeytinyag pul biber tuz yapıyorum genelde bazen de eziyorum soğan kavuruyorum patatesleri ekliyorum kırmızı toz biber tuz katıyorum babannemden kalma birseydir bu bizde ☺️ sahur için hiç bir fikrim yok bende burdaki engin fikirlere açığım ☺️
tarafından
Ben de çok severim patates kavuşmasını özellikle tereyağlı:D
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Hamırrrr işi ver haşlanmış yumurta 
0 oy
tarafından
soğan salça kavur patatesi de ez at içine kavur güzelce tuz at mis gibi 
0 oy
tarafından

Biraz limon tuz pul biber mis afiyet olsun:P

tarafından
Merhaba canim sen ilknur musun?
tarafından
Evet Sibel benim canim❤❤❤zaten geri dönerim dediydim dayanamam diye:D burdaki hanımlar gerçekten her konuda bilgi sahibi Google de bulamadıklarımi bile biliyorlar bi soruyla geri döndüm arada öyle bakınıyom❤☺
tarafından
Cok sevindim canım ☺️❤❤o icten ve guzel mesajin icinde tesekkur ederim. Karşılık verdim ama hesabin silinmisti ben gördüğümde. Gitmene cok üzülmüştüm iyiki geldin :)
Burdan gitmek zor. Bende defalarca artık girmeyeceğim dedim ama yapamadım:D bi zarari yok vakit buldukca bakiyorum
tarafından
Sen her şeyin en.guzelini hakediyorsun bence kuzum ☺❤aynrn valla ya insan.gidemiyor bir türlü aile gibi bi şey oluyor burasi insanın içinde ❤☺
tarafından
Sende oylesin canim benim ☺️☺️❤❤

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 353 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 222 göst.
+2 oy
3 cevap 216 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,624 puan) tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 614 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,184 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,385 soru

24,168,388 cevap

335,727 kullanıcı