0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Akşam 9 da süpürge yapılır mı sizce 

15 Cevaplar

0 oy
(163,316 puan) tarafından
mustakil evse yapilir apt. yapilmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde yapiliyorrr
0 oy
tarafından
Ben yaparım canım bilmiyorum siz apartmanda misiniz
tarafından
Hava mı atıyon sen aşko haaaa :)
tarafından
Puhahahaaaaa yok aşkommm yaa ❤☺
0 oy
tarafından
10a kadar vakti var bence dip köşe olarak değil ama bişey dökülür cam kırılır falan kısa süreli açılabilir 
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Apartmanda ben yapmıyorum canım sabah erken saat ve akşam saatleri çamaşır da yıkamam süpürge de yapmam
0 oy
tarafından
Alt komşum evde yoksa 11 de bile açarım ama benim süpürge çok ses yapmıyor
0 oy
(9,613 puan) tarafından

Ben 10 a kadar yapiyom 6. Katin en ustundeyim 12 de kiziyolar:)

0 oy
(14,771 puan) tarafından
Apartmanda yapılmaz ama maşallah bizim apartmanın saat kavramı yok ben en geç 7 de bitiririm işi bitmese de boşlarım 
0 oy
tarafından
Evimiz iki katlı altta kayinvalidemle kayinpederim var saat  10 dan sonra açmam süpürge çünkü o saatten sonra yatıyorlar ama öncesinde bazen açıyorum
0 oy
tarafından
Komşunla alakalı aranız iyidir bilirsiniz birbirinizi çalıştırırsın biz mesela lojmanda oturuyoruz eşimin iş arkadaşları hepsi sorun yapmadıkları için istediğimiz saat çalıştırıyoruz
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Valla benim alt kat sıkıntılı ben gündüz 3 de çalıştısam kadın vuruyor ama yönetimin eşi akşam 8-9 çalıştırır sabah 9 da başlar ise valla bu insanları anlamıyorum 
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Yapılır başka vakit yoksa. Mecburiyet söz konusuysa neden olmasın ama keyfi ise ayıp olur. 
0 oy
tarafından
Ben yapiyom altta kimse yok üste ses gitmez fazla diye oda nadir 
0 oy
tarafından
Cam kırılırsa alıyorum süpürge ile onun dışında yapmıyorum akşam 6'dan sonra bence yapılmamalı akşam insanlar için dinlenme vakti görgü kurallarına aykırı buluyorum ben (mecburi şeyler dışında)
0 oy
(23,122 puan) tarafından
Benim fikrim sabah ondan önce yapmam akşam ondan sonra yapmam akşam sekizde dokuzda da dip bucak temizlik yapmam ama bazen bir şey dökülüyor veya bir nedenden yarim kalıyor akşam tamamlarım kaldı ki ben çalışıyorum gündüz işte olduğum için bir çok işim akşam saatlerine kalıyor 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,726 soru

24,048,616 cevap

329,537 kullanıcı

...