Kizlar beni m annem babam ayrı olduğu için ben hep yer değiştirerek orda burda büyüdüm pskolojik olarak da kötü oldum yani babam dan ztn sevgi görmedim şimdi de hiç arayıp sormuyor ztn küçükkende hicbsy yapmadı benim için çabalamadı kendi keyfine baktı okul masrafı harçlığı hiç bi şekilde hicbsy yapmadı bi ara yazdı bana yalandan bana yazdı seni seviyorum tabi sen ben sevmesende bu sorun değil benim sevgim ikimizde yeter bnde baya kızdım
Yani o kadar soğuttu ki kendinden hamileyim arayıp sormuyor üstüme düşmüyor annem de 2.evliliği annem de arıyor ama ustume düşmüyor çeyizim olmadı bi kaç parça bsyler aldı onu da bsy olsa işte diyor ben sana o kadar şey aldım hala yaranilmiyor bilmem ne
Kendimi çok yalniz hissediyorum bilmiyorum hamilelikten mi kaynaklı mesela bsy olsa eltim e bsy diyemezler çünkü biliyorlar ailesi sahip çıkıyor bana da biliyolar ailem ortada varlar ama yoklar daha çekinmiyorlar
Eşim de ani bir evlilik oldu 20 gün bile konuşmadım babamda kaliyodum dışarıya çıktık ama haber vermeden çıktım yanimda kız kuzenim bile olsa izin vermiyodu ben dışarıya değil markete bile gidemiyodum sonra ben eve dönmeden o da o gün iş yerinde erken çıkmıştı evde yoktum esimle sahile gitmiştik aradı açmadım korkuda n ama çok baskı kurmuştu ustumde onlar gidiyordu eşiyle çalışıyordu ben de sabahtan akşama kadar evi temizle onlara yemek yap hayatım bundan ibaret olmuştu sonra akşam oldu bnde dedim eşime evine git ben eve donmeycem sn git ben çok sıkıldım başımın çaresine bakarım iş bulur çalışırım
Oda gitmedi dedi saçmalama ben öyle bi adam miyim seni nasil brakacam tek başına dedi akşamına arkadaşı gilde kaldık ertesi gün de ailesinin evine götürdü bni bi ara beni aldatmış die post açmıştım işte ilk zamanlar başka evli bi kadınla 1 ay falan konuşmuş iş yerinden
Bnde bunu aradan nerdeyse 1 buçuk yil geçti sonra mesajlardan öğrendim
Ama seviyorum bsy olsa kızsam pişman oluyorum kızamıyorum mesela ben onu aldatsam vicdan azabı çekerim yapamam ama bu huyumdan nefret etmeye başladım çünkü o benim kadar beni düşünmüyor işten geliyor uyuyana kadar pubg oynuyor konuşmuyor yuzume bakmıyor tm bizim için çalışıyor ama mesela ben diyorum hiç ben le sohbet etmiyosun sonra dalgasına telefonu bırakıyor hadi edelim anlat bsyler diyor bnde birden pat die söyleyince ne amlatacam ki
Yani bnde onun gibi mi davranım ona karşı soğuk olayım
Bide evde küçük bir sorun olsa hemen annesine diyor ben evlilik bu kadar sıkıcı olduğunu bilseydim evlenmezdim hem bütün derdi çeken ben hemde hicbsy demiyorum yani ne bilim ya seviyor mu sevmiyor mu anlamadım
Ama sanki bana eşimden başka kimse yok muş gibi geliyor çok bağlıyım bsy olsa çok kıskanıyorum halbuki çok güzel kızım kendime baksam nie bu kadar kendimi yoruyorum artık bnde onun gibi davranmak istiyorum kafam rahat takilim ama yapamıyorum bi türlü
Kusura bakmayın biraz uzun oldu