0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kizlar beni m annem babam ayrı olduğu için ben hep yer değiştirerek orda burda büyüdüm pskolojik olarak da kötü oldum yani babam dan ztn sevgi görmedim şimdi de hiç arayıp sormuyor ztn küçükkende hicbsy yapmadı benim için çabalamadı kendi keyfine baktı okul masrafı harçlığı hiç bi şekilde hicbsy yapmadı bi ara yazdı bana yalandan bana yazdı seni seviyorum tabi sen ben sevmesende bu sorun değil benim sevgim ikimizde yeter bnde baya kızdım 

Yani o kadar soğuttu ki kendinden hamileyim arayıp sormuyor üstüme düşmüyor annem de 2.evliliği annem de arıyor ama ustume düşmüyor çeyizim olmadı bi kaç parça bsyler aldı onu da bsy olsa işte diyor ben sana o kadar şey aldım hala yaranilmiyor bilmem ne 

Kendimi çok yalniz hissediyorum bilmiyorum hamilelikten mi kaynaklı mesela bsy olsa eltim e bsy  diyemezler çünkü biliyorlar ailesi sahip çıkıyor bana da biliyolar ailem ortada varlar ama yoklar daha çekinmiyorlar

Eşim de ani bir evlilik oldu 20 gün bile konuşmadım babamda kaliyodum dışarıya çıktık ama haber vermeden çıktım yanimda kız kuzenim bile olsa izin vermiyodu ben dışarıya değil markete bile gidemiyodum sonra ben eve dönmeden o da o gün iş yerinde erken çıkmıştı evde yoktum esimle sahile gitmiştik aradı açmadım korkuda n ama çok baskı kurmuştu ustumde onlar gidiyordu eşiyle çalışıyordu ben de sabahtan akşama kadar evi temizle onlara yemek yap hayatım bundan ibaret olmuştu sonra akşam oldu bnde dedim eşime evine git ben eve donmeycem sn git ben çok sıkıldım başımın çaresine bakarım iş bulur çalışırım 

Oda gitmedi dedi saçmalama ben öyle bi adam miyim seni nasil brakacam tek başına dedi akşamına arkadaşı gilde kaldık ertesi gün de ailesinin evine götürdü bni bi ara beni aldatmış die post açmıştım işte ilk zamanlar başka evli bi kadınla 1 ay falan konuşmuş iş yerinden 

Bnde bunu aradan nerdeyse 1 buçuk yil geçti sonra mesajlardan öğrendim 

Ama seviyorum bsy olsa kızsam pişman oluyorum kızamıyorum mesela ben onu aldatsam vicdan azabı çekerim yapamam ama bu huyumdan nefret etmeye başladım çünkü o benim kadar beni düşünmüyor işten geliyor uyuyana kadar pubg oynuyor konuşmuyor yuzume bakmıyor tm bizim için çalışıyor ama mesela ben diyorum hiç ben le sohbet etmiyosun sonra dalgasına telefonu bırakıyor hadi edelim anlat bsyler diyor bnde birden pat die söyleyince ne amlatacam ki 

Yani bnde onun gibi mi davranım ona karşı soğuk olayım 

Bide evde küçük bir sorun olsa hemen annesine diyor ben evlilik bu kadar sıkıcı olduğunu bilseydim evlenmezdim hem bütün derdi çeken ben hemde hicbsy demiyorum yani ne bilim ya seviyor mu sevmiyor mu anlamadım 

Ama sanki bana eşimden başka kimse yok muş gibi geliyor çok bağlıyım bsy olsa çok kıskanıyorum halbuki çok güzel kızım kendime baksam nie bu kadar kendimi yoruyorum artık bnde onun gibi davranmak istiyorum kafam rahat takilim ama yapamıyorum bi türlü 

Kusura bakmayın biraz uzun oldu 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Senin ömrünün tamamı zorluklarla yanlışlıkla aile sevgisi olmadan geçmiş ve bu bulamadığın sevgiyi normal olarak eşinden bekliyorsun ama o da biraz odun galiba senin yaşadıklarını bilmesine rağmen hassas davranmıyor yanında olduğunu hissettirmiyor. Aldatma mevzusuna girmek istemiyorum hassas konular ne konuşursam başıma gelir ama unutma canım benim herkesten önce rabbin sonra da çocuğun var senin
(278 puan) tarafından
Evet cnm eşime de söyledim kendimi çok yalniz hissediyorum bilmiyorum die o da dedi saçmalama
Sana en yakın bebegin var
tarafından
Çok garip ya teselli verirken bile kendini işin içine kalmıyor olsun belki ince karakterli biri değildir aile olduğunuzu beraber olduğunuzu düşünüyordur canım uzulme
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım uzun uzun okdumu. Anladım. Eşin çok merhametli ve babacan biri. Öyle yazışma olmuş,Ama affetmişsin. O yüzden bu konu kapanmıştır.Sende pişirib pişirob önüne sunma.sadece bazen herkeste böyle mutsuzluklar, yalnız hiss etmeler oluyor. Youtubede ilişki danışmanlarını izle. İlhan uçkan, Selin Karacehennem, Seda Akgül. <3Yalnız hiss etme. Senin evin orası , Ailen eşin. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 665 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kardan_Adam (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 687 göst.
4 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anneoluyorum20 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 560 göst.
18 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 514 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,670 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,458 soru

24,044,978 cevap

329,314 kullanıcı

...