0 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde (1,830 puan) tarafından

Hanımlar kızım 9 aylık mübarek hiç iş yaptırmıyor. Yine süpürge falan az çok açıyorum ama cam silme işi oldu mu kıza bir haller oluyor. Eşim de silmiyor artık komşular dalga geçti diye ne yapacağımı şaşırdım yahu! Sabahtan beri cam silmeye çalışıyorum perdeler makinede asılacak bekliyor delirdim resmen. Sinirden ağlamama az kaldı :'(

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her çocuk bir olmuyorki bütün evi dip köşe temizledim
tarafından
Eşine ver bebeği canim
(1,830 puan) tarafından
Eşim işte geç geliyor geldiği zaman da durmuyor ki. Çocuk illa beni görecek. Dip köşe temizliğinde yine işi tek başıma yapabiliyorum ama perde asma cam silme işinde durmuyor bir türlü
tarafından
Parça oarca yap oyuncak versen eline
(1,830 puan) tarafından
Durmuyor illa kucakda duracak. :( Küçükken eşim kucağa alistirdi şimdi sadece bende kucakta duruyor sabah 11.30 da uyandı hala uyanık bir türlü uyumuyor ki bitireyim işimi
-Reklam-
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Kendini bu kadar hırpalama... hepsini bi anda yapmayıver ne olacak sanki . Eşin gelince assın perdeleri . Eşin evde olunca camları sil bebeğine baksın.  
(1,830 puan) tarafından
Çocuk kimsede durmuyor keşke dursa da yapsam :( kaç gündür ha bugun ha yarın diye diye ramazanı getirdim. Camlarim da çok pis oruç değilken sileyim diye kosturuyorum
(4,585 puan) tarafından
Anladım Allah kolaylık versin o zaman
0 oy
tarafından
Uyurken yapıyorum 
(1,830 puan) tarafından
İnanır misin bugün uyumayacagi tuttu sabah 11 buçuk gibi uyandı hala ayakta
tarafından
Oluyor kız arada acele etme hepsini 1gune sigdirma yavaş yavaş yap bugün perde yıkadın yarin camlari sil
(1,830 puan) tarafından
Oruç değilken sileyim diye kosturuyorum ama burnumdan getiriyor valla
tarafından
Olsun kız yavaş yavaş yap hem havalar serin Allahtan temmuzun ortasına denk gelmedi ramazan
(1,830 puan) tarafından
Aynen çok şükür bir yerden güldü Rabbim yüzümüze. Serin olması iyi oldu inşallah tutabiliriz hakkıyla
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bizimki küçük 6 aylik uyutuyorum hemen siliyorum esimde asiyo perdeleri yada karışsa gorumcem var ona bırakıyorum olmadi kaynanam evde o bakiyo
(1,830 puan) tarafından
Etrafta çocuğu bırakacağım kimsem yok çok sansliymissin bu konuda canım
(1,049 puan) tarafından
Öyle ama ben yinede bırakamıyorum valla uyutup oyle yapiuorum hep gözümün önünde olsun istiyorim gecen gün gorumceme abla sana birakicam evi temizlucem dedim tamam birak dedi ama ben yine veremedim kaynanam bide diğer gorumcem geldi evde baktilar
(1,830 puan) tarafından
Yani yine bakacak birileri var canım. Benim kız son bir aydır burnumdan getiriyor hayatı. Benden başkasında durmuyor
(1,049 puan) tarafından
Anladım ne diyim insallah duzelir ya durmayan cocukla zor iş yapmak
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Silmiyorum. Leş gibi. Bakışıpduruyoruz. 
(1,830 puan) tarafından
Kız çaktırma bende normalde kışın hiç cam silmem. Bana çok saçma geliyor kışın cam silme işi ama iki haftadır yağmur kar yağmıyor cam pencere acicam pislikten dışarı görünmüyor e Ramazan da da misafir falan gelirse rezil olmim oruç degilken sileyim dedim burnumdan geldi
(3,485 puan) tarafından
Hava ısınınca silmek lazım, şimdilik perdeyi kapatıyorum gözüm görmesin diye. Eşimi biraz zorlasam silerdi ama oruçken zorlamam, bayrama artık bi hal çaresine bakarız inşallah.
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Senede 2 kere siliyorum napim durmuyorlar 
(1,830 puan) tarafından
Kışın hiç silmem ama yaza giriyoruz artık yağmur falan da durdu cam pencere acicam pislikten dışarı görünmüyor
0 oy
tarafından
En son ne zaman sildiğimi hatırlamıyorum desem taşlamazlar inşallah.iki kızım var küçük olan tuvalette bile kucağımda duruyo 1 yaşında daha bir kere uzanıp yatmadı  cam silmeyi su içmeyi unutuyorum bazen. 
(1,830 puan) tarafından
Kız bende kışın hiç silmem Allah var. Ama yaz geldi cam pencere acicam pislikten dışarı görünmüyor e Ramazan da geldi dedim oruç değilken sileyim
tarafından
Ben dün ev topluyim dedim bildiğin ağladım sinirden cam silmeye cesaret edemedim
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Bende bugün yapcaktm vazgectm Cnm kovayı yüksek yere koyuyorum uzanmasn die ama bu sefer oda yok heryere tırmanıyor bakalm zor ya
(1,830 puan) tarafından
Tırmanacak Kadar değil çok şükür ama ağlamaktan ugunuyor resmen mecbur kucağıma alıyorum işi gücü bırakıp
(6,848 puan) tarafından
Oyalancak bisiler ver yada eşin evdeyken baksın çocuğunuza sen öyle sil cnm
0 oy
(163,297 puan) tarafından
eniste gece silsin kiz kimse gormuyo
(1,830 puan) tarafından
Öyle bir yerde oturuyorum ki gece gündür birileri muhakkak oluyor kapıda :D öyle de şanssız biriyimdir.
(163,297 puan) tarafından
tüüuh bee
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Kız boşver kime ne senin camlarından valla hiç silmadim baya oldu. iç tarafı silip dışını sonra eşime sildiriyorum.
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Benim kızda öyle. O uyuyunca tek oda tek oda yapıyorum . Bazen de yürütecdde oluyor
0 oy
tarafından
Uyumuyormu canım bu bebe 
0 oy
(7,236 puan) tarafından
Kaynanam bakıyor saolsun 
0 oy
tarafından
Valla bende parca parca yapyom yada akşam uyudumu1
0 oy
(14,188 puan) tarafından
Öğlen 1 saat uyuyor ve bende her gün bir cam siliyorum :/ dip köşe tek seferde girip çıkmak nerdeee
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Benimki henüz yürüme aşamasında değil yatırdım şarkı açtım eline oyuncakları verdim 1 cam sildim geldim yanına sonra uyuttum devamini sildim öyle öyle bir güne bitirdim canım. Perdeleride çıkardım koltukların üzerine kirismasin diye koydum eşime astirdim.
0 oy
tarafından
Benimkide o aylarda durmuyodu eşim oyalıyodu ama bu sene 2 buçuk yaşına girecek enfi oynuyor hatta dün cam balkonu sildim bide büyük anam agladı ama sprey mop almıştım onla sildim ucuna bez taktım daha kolay oldu 
0 oy
tarafından
Silmeyerek hallediyorum :)
0 oy
(42 puan) tarafından
Hafta sonu esin oluyosa evde o baksin sen  yap 
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Valla canım senin bebeş seni bırakmak istemiyor o aralar çok bağlanıyor lar annelere bizimki şimdi oturup içerde oyun oynuyor bende her işimi yaparım gelmez yanıma seslenmedikçe 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 308 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 373 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Erkekannesigm (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
14 cevap 1,120 göst.

Kategoriler