0 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (1,795 puan) tarafından
Sizlerden dua istiyorum 

Rabbim olmayanlarin kucağını boş birakmasin ❣️

2 tane evladım var günüm geçti sancım çok akıntım var ama adetim gelmiyor :( 

Eşim gelsin acile gideceğiz ne olur mevsimsel olsun , hormonlardan olsun ne bilim vitamin eksikliğinden olsun ama gebelik olmasın :( 

Allah'ım lütfen lütfen lütfen ❣️

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne garip bir düzen :(( yadirgamiyorum yanlış anlamayin o cennet kokusunu içime çekmek için can atıyorum böyle görünce tuaf oluyorum ama mevsimseldir duan içinde Allah razı olsun
(3,549 puan) tarafından
Rabbım sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım benim
tarafından
Gözlerim doldu kızlar Allah razı olsun rabbim de size gönlünüzde ne varsa hayırlısi ile nasip etsin inşallah ☺️❤️
tarafından
Rabbim tez zamanda şü mübarek günde kucağını doldurur inşallah
tarafından
Allah razı olsun rabbim seninde gönlünde ne varsa hayırlısi ile nasip etsin inşallah
tarafından
Aminn inşallah canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(163,275 puan) tarafından
varsa suan ne desek bos
(1,795 puan) tarafından
Varsa tabiki boş ama olmasın inşallah rabbim olmayanlara nasip etsin
(163,275 puan) tarafından
aaminn
0 oy
(2,117 puan) tarafından
Tabi olan olduysa suan nekadar dua etsek boş olur ama rabbim gönlüne göre versin evlatlarını sana bagislasin olmayanlara nasip etsin canm insallah düzensizlik olmuştur 
(1,795 puan) tarafından
İnşallah öyledir canm inşallah
0 oy
(7,233 puan) tarafından
Rabbim hakkında ne hayırlı olacaksa onu nasip etsin böyle dua etme Rabbimin zoruna gider hayırlısı ile de 
0 oy
tarafından
Ay evet genelimizin sorunu bu 2 gün geciksek hemen strese giriyoruz isteyene versin Allah'ım
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Ne acayib yaaa biri cocuk istemiyor birileri bebek icin yaniyor banada cocugu istememe ragmen kurtaj denildi bu gun cok garip gercekten soylediklerim size deyil sadece hayatin yazilisi cok acimasiz Rabbim gonlune gore versin olmaz bir gunaha girmene izin vermesin insallah canim
0 oy
tarafından
Korunmadiysen olur korunduğun halde olduysa Allah vermiş yapacak bisey yok 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bu ay bende 10 gün geç oldum canım 
0 oy
tarafından
Şu mübarek gün hürmetine Rabbim gönlüne göre versin canım
0 oy
(1,856 puan) tarafından
E neyle korunuyordun
0 oy
(848 puan) tarafından
Bir kaç ay öncesinde bende senin gibi dua etmiştim bende çok korkmuştum bu durumdan çünkü bebeğim çok küçüktü. Rabbim gönlüne göre versin
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ay ben bile korktum 

Öyyyle bi istemiyosunki,amiiin Allah isteyenlere versin canım
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok kötü yokluğu canm dikkat etmen gerekti şüphen varsa benim de iki gün geçti ama düzensiz bence
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Onun korkusu çok kötü neyle korunuyosun iki korunma birden yap canım bende istemiyorum o şekil yapiyorum rabbim iyi bilir iki yılı geçti şükür her ay şaşmaz adetim rabbim olamayanlara versin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,549 soru

24,018,190 cevap

328,098 kullanıcı

...