0 oy
485 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (669 puan) tarafından
Kızlar kızıma yazlık kıyafet alıcaz fikir olsun neler aldınız yada alacaksınız 

22 Cevaplar

0 oy
(2,563 puan) tarafından

Hiç bişey alamadım malaesef:( 

Zamlar sagolsun

(669 puan) tarafından
Öyle valla zam zam üstüne de mecbur alınacak işte yazlık 3 4 parça kıyafeti var sadece daha 9 aylık geçen sene yenidoğan sayılırdı o yüzden genelimiz kışlık ince badiler falan iş görür bi tişört falan yok 2 tane var oda yetmez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallahi hiç birşey almicam bir sürü yazlığı var onları giydirecem daha etiketli kıyafetleri duruyor
(669 puan) tarafından
Biz daha 9 aylığız geçen sene yenidoğan olduğumuz için hiçbirşeyimiz yok sayılır 3 5 parça var
tarafından
Anladım canım ben her sene hem büyük hem gelecek sene için de alıyorum
0 oy
tarafından
Lc waikikiden baktim sepete ekledim alacam inşallah canim şort tişört elbise salopet bir kac tane de atlet falan 
(669 puan) tarafından
En güzel orası uygun da oluyor yine indirim denk gelirse
tarafından
Evet bir de kupon kullanıyorum çok iyi oluyor bazen kargo da bedava oluyor geçen de biraz kışlık almıştım baya iyi geldi
0 oy
tarafından
Yazlığı çok var  geçen yıl büyük almıştım bide ablam yeğenlerimin elbiselerini verdi hepsi tertemiz daha ama mayıs haziran gibi bişeyler alırım genede şimdi pek çeşit göremedim 
0 oy
tarafından
Ben Nisan ortasını bekleyeceğim almak için çok pahalı yeni sezonlar
(669 puan) tarafından
Lcw da indirim var gibi sanki o zmaan da bayramdan dolayi artar belki fiyatlar
0 oy
tarafından
Daha bismillah demedik bende cok heyecanliyim ilk yazı olacak ne giydirecegimi bilemiyorum sjsj
(669 puan) tarafından
Ay sorma geçen sene minikti zaten ince badileri var bi birde 2 3 tişört ve tayt başka da yok malum sürekli üstleri kirleniyor mecbur alınacak
tarafından
Kiz senin yinede var benim yok hepsi kışlik var sjsjsj aynn yaa cok üstlerini pisletiyorlar ben gunde 2 3 kez degisiyorum
(669 puan) tarafından
Aynı bende öyle arada çıktığımda denk gelirse almıştım o yüzden var bi takım alt üst 2 3 tişört 2 3 tayt
tarafından
Bu zamda nasil alacaz bakalim:(
0 oy
(1,310 puan) tarafından

image

bunları aldım, bunları da almayı düşünüyorum daha kararsızım

image

0 oy
(7,369 puan) tarafından
Daha almadım ama etek şortlu alt üst takımlar kısa kollu takımlar falan alacam 
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Geçen yıldan olan yazlık hiçbir şeyi yok bende 2 tişört 2 tayt 2 takım 4 askı kol 6 kısa kol zıbın 2 şortlu tulum bi tane sandalet aldım kıştan alta gitdirdiğim ince olan pijamalar taytları var en çok onların üzerine askı kol ve kısa kol zıbın giyiliyor gördükçe biraz daha alırım yeter inşallah  
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bayramdan sonra çarşıya inip bir kerede ikisinde aradan çıkarmayı dusunuyorum
0 oy
(566 puan) tarafından
Lc den alsaydın keşke gecen hafta baya bi indirim vardı ucuz ucuz 2 li takımlar :( arkadaslarim aldı oğlum kucuk yaza kac giyer gözüm kestiremedi almadım ben 
(669 puan) tarafından
Lcw dan düşünüyorum ama indirimi kaçırdım mı
(566 puan) tarafından
Galiba suan ne durumda bakmadım gectimiz haftalarda baya uygundu tükenmiştir cok guzel seyler vardi ozellikle kizlar icin erkeklere pek bişey bulunmuyo :(
0 oy
(2,111 puan) tarafından
2 yaşında kızları olan iki arkadaşım var, onlardan gelen kıyafetler var yazlık / kışlık. Onlarla idare ederim sanırım. Bir de civilden almıştım outlet ten, ihtiyaç değildi ama görünce dayanamadım aldım. Kızım kıyafetten kısmetli, oğluma alıyorum genelde. 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Şort ve kısa kollu alıyorum uygun buldukça lcw dan 
0 oy
tarafından
LCW dansmdilik 3 salopet 5 şort 6 tişört felan aldım vakiyorum
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Daha almadık ya bakalım bu zamlarla 
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Şimdi almam bayramdan sonra fiyatlar çok uçuk

0 oy
(163,334 puan) tarafından
hele bi yaz gelsin turkiyeye gidelim ne isterlerse alirim
0 oy
tarafından
İkinci olunca ablasından kalan elbiseler tişörtler var iki takımda hediye var babanneside doğum günü hediyesi elbiseyle ilk adım ayakkabısı aldı. Ablaya ayakkabı kıyafet alınacak ama bu fiyatlarla nasıl olacak bilmiyorum allah yardım etsin
0 oy
(2,898 puan) tarafından
Henüz birşey almadım diğer kıyafetleri küçülmus onları yıkayıp kaldıracağım artık ramazandan. Sonra nasıl olursa lw wakiki giderim zincire giderim 
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Hamileligimde indirimde gorunce salopet ve citcitli badi almistim 10 tane falan 3-4 tanede tsort, lcw den aldim gecende 1 tane alt ust takim, 3 tane salopet ,biraz gezmelik misafirlik aldim gecen yil aldiklarim cok gundelikmis :D  

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 701 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.
13 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevda1213 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 341 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 437 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,831 soru

24,064,666 cevap

330,297 kullanıcı

...