0 oy
896 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (82 puan) tarafından
Eşimin annesinin gençliğinden kalan 2 kişilik çay fincanı vardı onu dün kızım su içerken kulp yerini kırdı eşim de annem görürse çok kızar dedi 50 senelik fincan takımını kırdın diye ona bütün gün taktı söyleyip duruyor ben de ağladım en sonunda bende dedim eğer çok kızacaksa gidip şu balkondan atayım kendimi dedim kırılacağı varmış ne yapayım dikkat ettim o kadar ama işte olacağı varmış ama demekki şu fincan kadar değerim yokmuş 

33 Cevaplar

0 oy
(18,463 puan) tarafından
Esin haklı bence canim.  Üzüldüğünden kalbini kırmış olabilir..Bende olsam bende esime bağırırım. Sonuçta ben hatırası olan şeylere önem veririm. Ki fincanla neden su veriyorsun kızına su bardakları dururken
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
O kadar değerli ise günlük kullanmıcaktı madem kaldırsaydı antika diye. Eşin bir de papağan gibi akşama kadar söylenmiş hiç hazzetmem çenesi düşük dediğini deyip duran insanlardan
0 oy
tarafından
Canım madem o kadar değerli bir fincan sen neden onu çocuğuna verdin ki yani evde eminim başka bardak fincan vardır yani çocuk bu illaki kulübü olmasa başka yerden kirilir
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Kırılacafı varmış ne ya.... Annemden kalan birseye eşim dikkat etmesin sonu cok fena olur 
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Bence haklı kızmakta. Sonuçta manevi değeri var. Evde bardak mı yoktu o fincanda verdin
0 oy
(3,973 puan) tarafından
Vallaha eşin haklı 

Ben olsam bende kızarım 

Su bardağı yokmu 

Yanlış anlama ama 

Madem bu kadar değerli bişey 

Kaldır köy yukarı 
0 oy
(56 puan) tarafından
Kırılabilir benim kaynanam da fincan takımı verdi arada kullanıyorum müzeye koyacak halin yok ya. Tamam hatıra olabilir o zaman eşin alsın koysun bi yere hatıra diye neden kullanıyorsunuz hayatta herşey olabilir düzgün bir dille söylese tamam annesinden hatıra değerli bişey ama insan kalbi kıracak kadar da sanmıyorum. Annesi değerli ise sende değerlisin. Kendi zabdetsin o zaman
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Keşke vitrinde dursaydı böyle şeylere önem veririm kırılırsa ,üzülürüm 

Eşin haklı canım
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Paramparça olmamış netice de kırılan yeri sadece kulp dünya malı icin kalp kırılması yanlış olmuş ne kadar eski olursa olsun sende hatıra olanları rafa kaldır canm kullanma
0 oy
(57 puan) tarafından
Eşinizin kırgınlığı hatıra kalan bir şeyin kırılması size biraz abartmı tepki göstermiş ama oda kendince haklı
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Alır diğer fincanı da bilerek kendim kırardım abartmıyorum. Tamam hatırası filan vardır ama eşya sonuçta benden daha fazla değeri olacaksa ben olmayayım hiç 
0 oy
(514 puan) tarafından
Bu kadar eski ve manevi degeri olan biseyi kizinin eline vererek zaten kirmasini beklemissin. Hic uzulme numarasi yapma canim bilerek yapmissin kendini kandirma hakettmissin
0 oy
(158 puan) tarafından
Benim annem vefat etti ondan kalan iki kişilik ceyizinden kalan fincan takımını getirdim dolabın en üstüne koydum kimse kullanmıyor ben orda gördükçe mutlu oluyorum ve kesinlikle kiraninda kalbini kırarım o kdar bardak dururken fincanlari kullanmak hiç doğru değil çünkü.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 504 göst.
29 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Poine (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 602 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 780 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 475 göst.