0 oy
1,149 göst.
Diğer kategorisinde (2,111 puan) tarafından
Bu başlığı okumak size şımarıklık veya çılgınlık gibi mi geldi; yoksa gerçekleştirilmek istenen hayaller, içte kalan istekler ve umutları mı çağrıştırdı??? Çoğunluğun fikrini merak ediyorum....

31 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Kendin çocuğun için gelecekte rahat olmak istiyorsanız bazı şeylere katlanmaniz lazım 

Her iş zordur ama memur olmaz bu zamanda büyük bir nimet değer bil bu mesleğe devam ederken hayallerin içinde adım atmaya çalış mesela her zorluğun bir güzelliği vardır

-Reklam-
0 oy
tarafından
İstifa değilde mazeret sun ücretsiz izne ayril. İstediğin sektöre gir memnun kalmazsan geri don
0 oy
tarafından
Nasıl mutlu oluyorsa insan öyle yapmalı kesinlikle
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Mutlu değilsen işini sevmiyorsan bir dk bile kaybetmem
0 oy
tarafından
Yaptığınız işe maddi durumunuza bağlı ben şu an özel sektördeyim memur olmak isterim şahsen ama maddi olarak eşimin durumu daha iyi olsa hiç çalışmamak evde oturmak isterim 
0 oy
(15,422 puan) tarafından
Çalışma hayatına devam etmek istemiyorsan mutlu değilsen kimse seni zorla tutamaz.

Belki sende vatandaşla.ilegileniyorsun biz de gidiyoruz 5 karış suratli insanlar oluyor bende  diyorum istemiyorsan çalışma oraya oturmak isteyen binlerce kişi var
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Bu hayat şartlarında güvendiği birşey varsa tabikide istifa edebilir  hayatıni da  yaşar ama belirsizlik varsa yapılacak şey gibi değil çünkü özel sektör bu zamanda memuriyetten daha büyük esirlik gibi uzun iş saatleri mobing birde iş bulmak zor  en azindan memurlukta belli bir saat mola vs var ama herkes yaşadığını bilir tabi kendi kararın 
0 oy
tarafından
Ekonomi bu kadar kötüyken bırakma. Bu ülkede romantik düşünmek para etmez , mantıklı olmak lazım. 2 sene daha bekle o zaman ekomoni düzelir diyorlar eğer hala aynı dusuncede olursan bas  istifayı . 
0 oy
tarafından
Canım bazıları atanmak için kendini yırtar en büyük hayallerinden biridir bazıları da vaz geçip istifa etmek ister herkesin beklentileri hayalleri farklı. Hangi alandasin öğretmen falansan yerine ben geçeyim sen de hayallerini gerçekleştir rahat rahat:))))
0 oy
(286 puan) tarafından
Bu sartlarda iyi cesaret vallahi memurluktan istifa geri dönüşü yok ama cok iyi dusunmelisiniz hakkinizda hayirlisi olsun
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Hangi memuriyet. Ben kendi mesleğimin özel sektörünü memurluğuna tercıh ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 274 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 828 göst.
15 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 583423 (144 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 202 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Semos (408 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 938 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Baldananne (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,832 soru

24,049,882 cevap

329,617 kullanıcı

...