0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (1,147 puan) tarafından

image

kimlerin kayinvalide böyle:))

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
benimkilerde esime benzio ama sorun degil esimide begenerek aldim ondan olucak cocuklari begenecegimi biliodum :D
(1,147 puan) tarafından
Ee yani canm çok şukur eslerimizi begenerek aldk:))
tarafından
yani benimkilerde benzio dio ama ben hic sorun etmiorum :)
(1,147 puan) tarafından
Yok cnm niye sorun edsnki bnmkide babaya benziyo:)
-Reklam-
0 oy
(163,313 puan) tarafından
bu varya onlarca kez paylasildi ☺☺
(1,147 puan) tarafından
Hadi ya:))) bn hiç gormedm vlla o yüzden paylaştm:)))
0 oy
(565 puan) tarafından
Ahahah çok iyi 
(1,147 puan) tarafından
Aynen cnm ;)
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Bende yeni gördüm  kız iymisss:)))))
(1,147 puan) tarafından
Demi:) bnde çok güldm ya:)
0 oy
(519 puan) tarafından

O derece yani:)

(1,147 puan) tarafından
Evet cnm :)
0 oy
(1,453 puan) tarafından

Bnmkilere aorsan zaten bnim çocuklaromla akrabalık bagım bile yok göz halaya burun dedeye kaş amcaya saç babaya herşeye biliyolar aynı bizim taraf senle alakası yok diyolar ama takmıyorum ;)

0 oy
tarafından
        :Dddddd
0 oy
(281 puan) tarafından
Ayni benim kaynanam  surekli eşime benzetiyo oglum buyudukce bana benziyo ben beyaz tenliyim kaynımda beyaz tenli eşim esmere yakin kaynanam yine bana degilde kaynıma benzetiyo ulan bu cocugun anasi hic yok hep kendi tarafina benzetiyo
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Ayy Allahım şu muhabbetten sıkılıyorum ilk oğlum oldu kaynanam aynı babası dedi durdu 2.oğlum oldu bu defa ona aynı babası demeye başladı (Ki görseniz 2oğlum kardeş olduklarını anlamazsınız birbirleri ile alakaları yok) en son eşim bozdu bilerek her çocuğa aynısını söylüyon sende ne laf kıvırıyon ikiside benzemiyo bana diye şimdi 4aylık kızım var görümceme benzetiyor :) beni çekemiyo bana benzesin istemiyo (tipik kaynana) 
0 oy
(4,401 puan) tarafından
Ahahahha benimkiii
0 oy
(6,156 puan) tarafından
Takılmıyorum öyle doğunca herkes esimin kopyasi dedi büyüdükçe gozleri iri kiprikleri uzun agiz çenesi ben bunu eşim de diyo bende ona benzediğini diyorum esim hemen der 2mizin karmasi ama  babasi diyen cok gören bazilari diyo senide andiriyo saglikli olsunda babasina benzesin eşime aşık biriyim 2 ci aşkimi oglumla yaşıyorum ❤☺
(1,147 puan) tarafından
Cnm bnm kaynana kendi abisine benzetti:))) düşün oğluna bile benzetmedi:))))
0 oy
(361 puan) tarafından
Benim kaynanam bebeğim babasina hic benzemedigi tıpkı ben oldugu halde israrla ayni oglumun küçüklüğü diyor ben de ya babasina ya bana zaten diyorum gülüp geciyorum bu da herkes annesine benziyor diyince babasina benziyor diyip ama annesi coj üzülüyor  diyor ;)babasina benzese ne bana benzese ne olacak o benim evladim yani babasini da sevmisim yani
(1,147 puan) tarafından
Anam bacım sennki gene dems babası bnm kaynna kendi abisine benzettii:)))))))) çok güldüm yaa:)))
(361 puan) tarafından
Abisinin çocuğu ya ona benzer sen hata etmissin kuzum gülüyorum sacmalamakta ustlerine yok su kaynanalrin
0 oy
tarafından

Ahahahaa çok güldüm buna :D

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 691 göst.
13 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 241 göst.
25 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nur ayse (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 752 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,822 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,434 soru

24,044,676 cevap

329,297 kullanıcı

...