Ahhhhh ahhhh cnm seni ne iyi anliyorum ben soylediklerinin aynisini hatta daha fazlasini yasadim ben 16 yasinda hamile kaldim 17 de oglumu sezeryanla aldilar eve bi geldim Allahim annem her gun geliyidu bana yardima ilk gece oglum sabaha kadar susmadi sonraki gecelerde ayni esim beni dogrultuyodu her gece belki 30 kez bazen hic uyumuyodum dikislerimin acisi bir yandan sutumde yetmiyidu sutten ateslendim 39 derece o gece annem kaldi yanimda oglum bana ole seyler yasattiki hiiiiiç susmuyoduuuu qazi vardi sonra kulak agrisi evin temizligi falan her gelen bi siy soyliyodu delircrk gibi oluyidum tabi bide kaynanam ve annnesi ay sole yaptin bole yaptin uşuttunde sanciladi bebek yerden erken kalkmadin aç kaldik iş yapmadin daha birsuru sey ama neyseki benim esim yanimdaydi ve dilimde sivridir tepeme cikamadilar onlarin her dedigine ragmen kendi bildigimi yaptim oglum 8 ayina girdi dis cikardi tabi oda ayri bi hikaye kizamikda olduu ve bana aşiirii duskun ben olmasam aglamaktan mosmor oluyoo aslinda buda hosuma gidiyo kiskancliktan kuduruyolar onlarda durmuyo diye ve ben naptim kazayla yine hamile kaldim yapcak bisiy yok ama bu sefer bana yasattiklarini burunlarindan fiti fitil gwtirmezmiyim kiz
Cnm vardır bi sıkıntısı onunda zor anne olmak evet ama onun sana ihtiyacı var
1,486,287 soru
24,299,175 cevap
343,950 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın