Kızlar günaydın hepinize ❣️ bi sorum olucak
Yarın ayrıntılı ultrasona gircem hayırlısı ile ama kendi doktoruma değil. Gittiğim hastanede olmadığı için başka hastanede gircem. Sorum şu ki detaylı ultrason dan sonra kendi doktoruma ne zaman görünmem lazım? Sonucu görmesi lazım çünkü bana her hangi bi tarih vermedi de
Günaydın bizim gideceğiniz hastane 22 haftada gelin . Çünkü bebeğinizin yarık dudak yada kalbinde herhangi bir durumu var mı o zaman daha net görülür demişti. Bende çarşamba gidecem .
Sonuçları ne zaman verirse alır almaz veririm doktoruma
Günaydın cnm bende ayrı hastanede cekinmistim ayda bir kontrole gittiğimiz için tam denk gelmişti detaylı cekindikten 1 hafta sonra kendi doktoruma gostermistim sonucu zaten detayliyi çeken doktor herşeyi anlatıyor ondan içimde rahatti
Canm gunaydın. Bence hemen gösder yani ben öyle yapıyorum cok gecikdirme
Ooo sarışın bomba seni göremedik özletinn he :) Bu arada saçlarını sende mi boyattin ne oldu ?
Sorunun cevabında 12. Haftada ayrıntılı ultorsna giriyosan bir ay sonrada kendi doktoruna gidip gösterebilirsin yada tlfnu varsa sonucu yollayabilirsin
Günaydın canım
ayrıntılı ultrasonu ceken doktor zaten söylüyor herseyi kendi doktpruna hangi siklikla gidiyodun mesela 25 te birse yine oyle gidip buda ayrıntılı ultrason dersin
Ben gittiğimde malesef bebek dönmediği için iki defa gittim o yüzden sonucu da 4 gün sonra kendi doktoruma götürdüm
Cnm detayliya girmeden once tatli seyler ye ki bebegin haraketli olsn o anda daha iyi bakilsn her yerine ve hemen doktoruna goster bir gunde bir gundur birsey kaybetmezsn en azindan
1,486,913 soru
24,308,095 cevap
344,563 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın