0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim 6,7 gün oluyor normalde ilk 3 gün gece gündüz oluyor yarın 3 gün olcacak ama diğer günler son gününe kadar neredeyse hiç olmuyo kadar az akşamları falan olursa oluyo sorum şöyle orucun ilk günü adetimin 4. Günü olacağı için olursa belki akşam olur ya da hiç olmaz  abdestimi alsam ilk gün tutsam orucum sayılır mı tek damla olsa bile kontrol etsem olursa yerine tutarım zaten yoksa son güne kadar beklemeli miyim

4 Cevaplar

0 oy
(4,232 puan) tarafından
Akıntı gelmediği sürece adetin bitti sayılmaz canım tutsan bile leke gelirse mutlaka bozman lazım bence ikinci günü bekle garanti olsun
tarafından
Ben en iyisi bitmesini bekleyim o zaman nasılsa daha 30 tane borç var hamilelikten birlikte tutarım:)
tarafından
Bucra birsey soracağım.ben sezeryan dogum yaptim genelde benim adetim 6 7 gün olur ama bu sefer 9.gundeyim az az geliyor 3 gün gelmedi simdi geldi oruc tutabilir miyim
(4,232 puan) tarafından
Dinimize göre adet hali maksimum 10 gün sürer canım 10 günden sonrası özür sayılır güsul abdestini alıp ibadetlerini yerine getirmen gerek yalnız namaz kılarken her vakitte normal abdest alman gerek
tarafından
Tesekkurler :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence riske atma tutma
tarafından
Ayn canım öyle yapıcam
0 oy
(2,397 puan) tarafından
Maalesef olmuyor cnm en iyisi adetinin tamamen bitmesini bekle 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Öyle olmaz canım adetin kaç gün oluyosa bitene kadar beklemek zorundasın.Olmasa bile o günleri doldurman gerek 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 230 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 385 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 110 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde Merve97 (98 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 265 göst.