+1 oy
633 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bakın ben anneanne oldu.2 gün önce☺️

Kızlar bu medusa halamın sokakta beslediği canlardan biri,iki gün önce halamgilin evine gelip çekyatın altında doğurdu❤️

5 tane yavrusu oldu medusa hanımın fakat bi tanesini kabullenmedi yavrusunu yemeye çalişmiş halamda o yavruya başka bi kutuya koymuş iki gündür yana yana ankarada süt anne aradık çok şükür buldu ve kabullendi o yavruyu. 

Şimdi kaldı 4 tane yavru sütten kesilince sahiplendirimeyi düşünüyoruz. Halamgilin orası kedilerin özellikle yavru kedilerin barınacağı bi ortam değil belediye topladığı tüm köpekleri oraya bırakiyo maalesef.. 

4 yavrunun bi tanesini sütten kesilince ben alicam allah nasip ederse diğer herhangi bi yavruyuda annem alıyo. 

Ama  kalan iki tane minnoşu sahiplendircem dediğim gibi. 

evinde kücük cocuğu olmayan yada heves uğruna alip bi süre sonra sıkılacaklara vermeyi düşünmüyorum.. 

Ankarada oturan 

Kısırlaştırma şartı 

Pencerelerin de sineklik yada korumalik olan 

Maddi manevi bu sorumluluğu alabilecek insanlar cikarsa sevinirim :)

Diger postum silinmis yada gizledim yanlisikla tekrar atmak istedim tanidiğiniz guvendiginiz biri varsa sahiplenmek için benimle iletisime gecebilir. 

image

10 Cevaplar

0 oy
(5,452 puan) tarafından
Dsyin nasil oldu canim
tarafından
Canim benim engelim yeni kalkti kusura bakma unutmusum seni. Doktor **** benzeri demis losyon vermis eczanede yapilanlardan biopsi sonucu temiz ama lenflerin de ki o bezeler kotu mu iyi mi buyuycek mi buyumeyecek mi onu arastiriyolar
(5,452 puan) tarafından
Insallah kotu birsey cikmaz rabbim sifa versin
tarafından
Tesekkurler canim allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Gözün aydın bir takım alır gelirim:D
tarafından
Ahaha beklerim :)
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım ananae oldum diyince şaşırarak okudum. İstanbulda olsaydı kız kardeşim alabilirdi çok hayvansever bizde severiz ama ben dokunamam o ise kedi köpek horoz inek ne bulursa sever öper yer :D
tarafından
Tesekkurler canim :)
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun ☺️ 
tarafından
Tesekkurler :)
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Çok minooslar inşallah sütü hepsine yeter
tarafından
İnsallah canim :)
0 oy
(1,498 puan) tarafından

Ayyyy Maşallah maşallah tüyleri kadar omurleri olsun inşallah. Bende anne olmadan anneanne olcam gün sayıyoruz 5 yetişkin var 2de yavru gelcek keşke alcak yerim olsa ya o kadar huzur veriyorlar ki:D

tarafından
Yaa yaaa allah senin minnoslarada tuyleri kadar omur versinn ❤️
0 oy
(6,528 puan) tarafından
Kız çok tatlılar ya kaynanamlar istiyordu ama Bizim yeğen perişan eder hayvancağızları bide pencerelerinde sineklik yok
tarafından
Aman bacim almasinlar o zaman :)
0 oy
(1,404 puan) tarafından

Yaaa öleyim ben bunlara yıllar önceki kendi torunlarım aklıma geldi <3 benim kızda yatağın içine ayak ucumda doğurmuştu hepsini ulan bi ıslaklık hissediyom acaba altıma mi işedim dedim yorganı bi kaldırdım supriz:D

tarafından
Ahh o kadar güzel varliklar kii
0 oy
tarafından
dogum hediyesi ne alcan gozun aydin : D
tarafından
Aşko 5i bir yerde mama takı seti alicam :D
tarafından
isabet olur ihtiyac karsilar : D
0 oy
(776 puan) tarafından
Hayirli olsun canim. 2 aya bebisim olacak yoksa alabilirdim birini:)
tarafından
Hayirlisi canim :)

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 735 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 571 göst.
27 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde BURSALI& (1,501 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,623 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 690 göst.

Kategoriler

1,477,214 soru

24,180,279 cevap

336,292 kullanıcı

...