+1 oy
1,035 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Nasıl güveniyorsunuz gerçekten anlamış değilim herkese aynı muamele olmaya bilir cidden nasıl güvenip banka veya tc ile iş yapıyor sunuz şikayetlerin geneli giden paranın geri gelmemesi millet dolandırıcı olmuş şahsen ben korkarım 
Birinin 20 binni birini 100 tl sini alıp geri vermemişler aylarca bir çok kişiyi hemde  ilk başta hoş gele bilir sonrasından korkun bence 
Aha bakın 

https://www.sikayetvar.com/tosla?page=4

30 Cevaplar

0 oy
(5,444 puan) tarafından

Valla ben hic o taraklara gitmiyorum cunku beni hep aksilikler bulur :D

tarafından
Demi :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla banka ile vs alakam olmaz benim öyle şeylere guvenmem adım para vs indirdm bilgimi istemiyo ama bunlara gerek yok bencede
tarafından
Sonra neden dolandırıldık derler :))
tarafından
Öyle şeyler yüz kişiden iki üç kişiye kısmet çıkar çoğuda parası gider
0 oy
(11,258 puan) tarafından
Aynen güvenmedim buna 

Bı adım para var oda bilgifalan bişey istemiyor 
tarafından
Aynen cnm,
0 oy
tarafından
Ben öyle her yere tc yazmam korkarım yaa ne olur ne olmaz 
tarafından
Aynn ya
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Hiç denemedim denememde kimse babasının hayrına para vermez yani 
tarafından
Aynen cnm
0 oy
tarafından
Ooo bugunde herkes tosla yi paylasmis trendyol postlarinda sonra bugunde toslami ne postlari var o neki
tarafından
Para veriyormuş işte bilgi alıyormuş madem hayrına para veriyon ne diye tc vs alıyorsun
0 oy
tarafından
Ben uygulamayi indrdim baktımki tc falan istoyor uygulamayı direk sildim ben güvenemedim açıkcasi
(2,535 puan) tarafından
Aynen bende öyle eşime söyledim çok kızdi güvenme falan dedi sildim yine
tarafından
İyi yapmışsın canım valla bende sildim 40 lirayla zenginmi olacam ksjksj hic degilse icim rahat eder
(2,535 puan) tarafından
İşte vala bende bilmedim ya yapmadım TC istiyor ne olur ne olmaz
tarafından
Para veriyormuş işte bilgi alıyormuş madem hayrına para veriyon ne diye tc vs alıyorsun
tarafından
Katılıyorum
0 oy
(2,247 puan) tarafından
canım valla ben ne olduğunu bile bilmiyorum şimdi herkes kod filan yazınca şaşırdım baktım ne bu acaba diye bende de yok öyle bir şey 
tarafından
Aynen oyle
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Bende yapacaktım eşim çok kızdı yapmadım
tarafından
Eşlerinden gizli yapanlar var bence onlara ayrı geçmiş olsun
(2,535 puan) tarafından
Bakalım belli olur zamanla neler olcak
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Valla on lira yirmi lira için nasıl uğraş veriyolar ona şaşırıyorum alınan riskte cabası tabi.
tarafından
:)))) demi
0 oy
(18,541 puan) tarafından
Ama tosla kart var akbanka bağlı kardeşim kullanıyor hem kartı hem uygulamayı 
tarafından
Valla canım ben demiyorum bunlar para oyunları ilk başta çekici gele bilir onemli olan sonları
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Ben mi bilmiyorum acaba bu uygulamayı:) yazmayin her yere bilgilerinizi neler oluyor okudum bayada şikayet varmiş 
tarafından
Bide çogu na geri dönmemiş ler
(1,944 puan) tarafından
Gerçi baktim biraz da Akbankin gelistirdigi bir uygulaymıs yani Akbanta insanlari dolandiracak değil de ne bileyim ben ugrasmam ugraşanlarda kazanır inşallah
tarafından
İnşallah bişey olmaz direk akbank yapsın bu işi ozmn tc niye istiyorsun ki
tarafından
Akbank dolandırmaz ama sistemde açık vardır, açıktan faydalanip dolandiranlarin peşine düşmez mesela
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Hiç indirmedim bile bizim kârimiz 40 lira onların kârı ne kim bilir 
tarafından
Düşünsene her üyeden 1 tl aldığını milyoner olursun :)
0 oy
(17,517 puan) tarafından
Denemedim valla TC falan deyince kaldimmm
tarafından
Hayrına yapıyorsan tc ile işin olmaz
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Valla açıkçası ben işin içine tc kimlik numarası girince arkamı dönüp kaçıyorum.. Çünkü avukatın yanında çalıştım ve tc yüzünden insanların başına neler geldiğini çok iyi biliyorum. 
tarafından
(6,077 puan) tarafından
Kimse kimse hayrına 1 TL vermez o bilgilere ihtiyacı vardır adamın
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Ben internetten bile alışveriş yapmaya korkuyorum tc felan isteniyor diye böyle şeyler korkutuyor beni
tarafından
Aynn ya
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bana geldi 40 TL üç kişi davet kodumla bı de ben üye oldum sonra uygulamayı sildim ama öncesi kart bilgilerimin hepsini sildim zaten benden ne alabilirlerki ben ihtiyaç oldukça eşime derim para atar kulanirim kartımda çok para tutmam lazım oldukça eşim atar
(8,672 puan) tarafından
Yatmadi bana :/ birinin davet kodunu girdim ama
tarafından
(45,023 puan) tarafından
Ak banka bagliymis kuzum araştırdım sıkıntı yok gibi TC zaten bankalarda istiyo
tarafından
Akbank bağlı ama kart farkli o karttan da milletin parasını çekip vermiyorlar inşallah bişey olmaz
(45,023 puan) tarafından
Benim kartta öle para yok lazım olunca eşim atar harcrim bende kaybederim bişey olur diye para tutmuyorum
0 oy
(154 puan) tarafından
Tosla ne ki bi kaç defa denk geldim de ne olduğunu bilmiyorum
tarafından
0 oy
(424 puan) tarafından
Tosla ne ki? Ben olayı bilmiyorum
tarafından
0 oy
tarafından
Çünkü bedavadan 40 TL veriyor bizim mlletimiz bedava 40 TL bulmuş kaçırırlar mi ? 
tarafından
İnşallah bişey olmaz şikayetleri göstermek için açtım

İlgili sorular

+1 oy
41 cevap 2,531 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (7,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 563 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 247 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.
17 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,097 soru

24,106,999 cevap

332,755 kullanıcı

...