0 oy
360 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,440 puan) tarafından
Neler alacaksınız guzel seyler geliyor bebekler için ben mama sandalyesini dusunuyorum kullanan memnun olan varmi Melamin tabak ta kullanisli oluyor mu hanimlar 

6 Cevaplar

0 oy
(503 puan) tarafından
ben eğitici denge kulesini alıcam, o melamin tabaklardan daha önce almıştım. kızımın önüne koyuyorum direk kaldırıp atıyor tabi benimkinin yiyecekte gönlü olmadığı için  :(
(503 puan) tarafından
tabi canım bunu yapan tek kişi sen değilsin sonuçta, suç şirkette ki. ya böyle bir kampanya yapıyorsan her şubeye ihtiyaç kadar gönder ki millet sabah kapı önünde kapışmasın
tarafından
Evet o konuda haklisin bi tane olmasi cok sacma sabahtan kuyruga bile girsen senden once gelen aliyo
(503 puan) tarafından
tabi canım. bak sen şimdi yarın sabah bim in kapısında kargaşayı. millet haklı ucuz ürün almak zorunda çünkü. ya birer tane geliyo bişeyden ya da hiç gelmiyor
tarafından
Biz yurume arkadasi alacaktik piyasa degeri 300 tl bime 150 tl ye geldi esim kac tane bim gezdi bulamadi arkadasi bimde calisiyo ona soyledi o da tanidik kim varsa aradi saatler sonra anca buldu yani ne var fazla fazla getirseler yani
(503 puan) tarafından
yani işte
-Reklam-
0 oy
(18,688 puan) tarafından
Evettttt ilk kumandami istiyorum bakalım kalırsa☺️☺️☺️
(1,440 puan) tarafından
Aynen satilmazsa bende düşünüyorum
(18,688 puan) tarafından
Ay bizim burda caneveralla gibiler kapanın elinde kalıyor eşim izinli bimnbim dolansin artık ☺️☺️☺️
(1,440 puan) tarafından
Bebeginiz kac aylik
(18,688 puan) tarafından
9 aylık ☺️
0 oy
(5,453 puan) tarafından
Ben bakmadim kiz neler geliyormus
0 oy
(119 puan) tarafından
Cok istiyorum ama ikizlerle imkansiz gidemem
0 oy
tarafından
Evet güzel şeyler geliyor 
0 oy
tarafından
Bana göre bi şey yok ama geçen yıl aldigim nevresim seti falan baya artmış fiyatları 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 476 göst.
29 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 653 göst.
3 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Linaaa (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 118 göst.
24 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miracinannesi.34 (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
24 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzeakarsu (1,078 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,031 soru

24,395,239 cevap

349,684 kullanıcı

...