0 oy
92 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
Kizlar oğlum benim burnuma bardak atti da nefes almakta güçlük çekiyorum dişlerim burnum fln kanadı zaten önceden de problem az da olsa vardı burnumda ama nefesimi alıyordum şimdi çok zor alıyorum ya çok zorlanıyorum Devlete gittim ameliyat dedi ama pandemiden dolayı burası dolu dedi özelde ol dedi özelde param yok üniversite hastanesine gittim film fln çekti sonuç daha çıkmadı acaba orası da özel mi ol der ya

2 Cevaplar

0 oy
(5,436 puan) tarafından
Ozelde ol deme sanslari yok haklarida yok bir daha muayeneye baska bir hastaneye gidin ve ayni cevabi alirsaniz hepsini sikayet edin bakanligi arayin ısın arkasini birakmayin devlette gerekirse sira beklerim deyin burada olacagim deyin 
-Reklam-
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Özelde ol diyen parasını versin madem. Dolu ne demek ne zaman boşluk varsa sana o zamana tarih versinler gerekirse 1 sene sonra. Pandemi falan yalan ben inanmıyorum kaynanam belinde ki fıtık için hastane hastane gezdi hepsi abartma ameliyat a gerek yok falan dedi sadece ilaç verdiler kadın iki büklüm gezdiği halde. Sonra bı doktor Bulduk adam kaynanama yatalak olmana az kaldı fıtık kötü durumda demiş. Hepsi devlette doktor gelde şimdi hangisine inan

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 240 göst.
0 oy
5 cevap 321 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
14 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,939 cevap

329,227 kullanıcı

...