0 oy
445 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Dünde buna benzer bir post açmıştım. 3 çocuğum var esimin maaşı asgari ücret 2000 tl si krediye gidiyor geriye kalan 2000 tl faturalara mi yetsin bebeğin bezine mi sütüne mi kızın okuluna mi şaştım kaldım yaşadığım yer küçük bi yer iş imkanı da yok ise girsem çocuklarıma bakacak kimsem yok kreşe versem  2 sini aldığım para da kreşe gider bi yol gösterin nolur inanın çaresizlik içindeyim eşime belli etmemeye çalışıyorum çok üzülüyorum her gün ne yemek yapsam da beslenmeye ne koysam diye kara kara düşünüyorum kusura bakmayın biraz içimi dökmüş oldum. Doluyum biraz da

5 Cevaplar

0 oy
(7,944 puan) tarafından
Ah kuzum bizde aynıyız her ay bı sorun çıkıyor para yetmiyor keşke bı ek iş olsada yapabilsek yazık günah vala nolcak bu halimiz 
(7,944 puan) tarafından
Aynı bnmkide kafayı yememek için zor tutuyo kendini farkındayım
Bizi bu hale sokanlarin allha bin belasını versin artık nediyim yani yazık günah herşey ateş pahası üç kuruşla ölmemek için yaşıyoruz
(33 puan) tarafından
Yazık günah ya çocuklarımın meyve sebzeye gözü düşüyo  artık nolur ucuz ucuz olsa da her çocuk yese bol bol her çocuk eşit olabilse keske ama malesef anne olmak zor burnunun direği sızlıyor insanin
(7,944 puan) tarafından
Allha sonumuzu hayır etsin vala cnm başka bişey gelmiyo insanın elinden
(33 puan) tarafından
Böyle bazen yorum yapiyo bazıları telefonun var internetin var yardıma ihtiyacın yok o zamam ah ne kolay dıştan konuşması. Elindeki telefonun durumunu bilmez interneti komşun paylaşmış onu bilmez yaa şimdi okul herşey internete binmiş öğretmen gruptan atıyor napalim biz yani
(7,944 puan) tarafından
Keşke herşey telefonla halolsaydi misal araba bozulmuş eşim işe giderken yolda kalmış telefonu satsa 1000tl yeticekmi arabayı yaptırmaya hayır yetmez kimse içini bilemz kimsenin ne yaşadığını oyun sonunu nasıl getirdiğini ha nediyoz bu halimizede şükür ac değiliz açıkta değiliz ama Sürünüyoruz bildiğin
-Reklam-
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Nerede orturuyorsun canim
(33 puan) tarafından
Canım ben Nigdeliyim küçük bi memleket
(1,541 puan) tarafından
Hım evet İzmir İstanbul gibi yerlerde paket işi veriliyor senin yapabileceğin örgü olabilir yapıp satarsın
(1,541 puan) tarafından
İnan bende çok üzülüyorum insanların durumuna yardım bile alsan devletten yetmez bu devirde
0 oy
(9,236 puan) tarafından
İşine yararmı bilmem ama BUYUK ETKİNLİK diye bir uygulama var ordan sosyal medya üzerinde begeni yorum yaparak birikiyor ben kullanıyorum kazanıyorum da
(9,236 puan) tarafından
Canım 150 falan ama zamanım yok sımdı azar azar birikiyor annemdeyim iş güç bitmiyor
tarafından
Ya ben indirdim de anlamadım bir türlü üye falan oldum ama nerde beğeni yorum yapcam ki
tarafından
Büyük etkinlik hakkında bilgi alabilir miyim.benim vaktim var belki işe yarar
(9,236 puan) tarafından
Uygulamayı indirin üye olduktan sonra sayfayı asagıcekin.orda altınlar var kasısında puanları yazıyor katılın oraaya.yonlendirdikleri sayfa dane yapmanız gerektiği yazıyor begeni yorum vs. Sonra yaptıgınız işlemin görüntü sü nü alıptekrardan puan kısmına girin altta kanıt gönder var oraya ekran kaydınızı yollayın gün içinde 100 e kadarcıkıyor görev sayısı. 2000 puan olunca fınansal kısmına ibanınızı yazın bir kaç güne para hesapta
(9,236 puan) tarafından
76583697 referans kodumla kaydolabilirsiniz.kmasada damlar diyorum ben
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Ben evden çalışıyorum. Network marketing yapıyorum. Çok da güzel kazanıyorum Allaha sukur  kizim 2 yasinda onu bırakıp mesleğimi yapmak istemedim evden çalışıp hem para kazanmak hem kızıma bol bol vakit ayırmak istedim . Evet her iş gibi bu işte de çalışma, disiplin,  azim çok önemli. Benim bir amacım hedefim olduğu için bırakmadım yılmadan devam ettim. Şimdi bu ay çok güzel paralar kazandım Allaha çok şükür <3

(33 puan) tarafından
Ne güzel Rabbim emeğinizi boşa çıkartasın bol kazanclariniz olsun inşallah
(3,550 puan) tarafından
Amin kuzum ya herkes kazansın herkes iyi olsun inşallah. Çabanın, çalışmanın karşılığını Rabbım veriyor sizlere de nasip olsun insallahh
(33 puan) tarafından
Amiiinn inşallah
0 oy
(283 puan) tarafından
Çok bi gelir sağlamaz ama kullanmadığın şeylerini çocuklarının küçülen kıyafetlerini falan satabilirsin çok bi kazanç sağlamaz ama ufak tefek ihtiyaçlarını karşılarsın dolap ve gardrops uygulamasından satabilirsin ben olmayan kıyafetlerimi bebeğimin küçülenlerini satıp bi nebze de olsa çocuğumun ihtiyaçlarını karşılıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kelebekkk (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 250 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde tirilice (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
30 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Behis (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 508 göst.
4 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Nur-arell (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,233 soru

23,880,209 cevap

321,306 kullanıcı

...