0 oy
1,087 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Diyelim ki değişti ve size çok ihtiyacı var nasıl onun yanında olursunuz.yakin arkadaşım .

26 Cevaplar

0 oy
(23,551 puan) tarafından
Bir kez soğduğum zaman güneşi dötüne soksa ısınmam ben artık :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Soğuduğum kişiye niye isniyim ki soğumuşumdur biti çakarım engeli basarım tekmeyi haydi yoluna dahada konuşmam yüzüne bakmam 
tarafından
Şuan zor durumda intihar düşünüyor nasıl birakayim
tarafından
O kisi kim
tarafından
Çocukluk arkadaşım arkamdan konuşmuş bende mesafe koydum .önce boşandı sonra biriyle evlenecek iken adam bunu terk etti .buda bunalıma girmiş yardım istedi .bende kıyamadım ama içim buz gibi ona karşı
tarafından
Ayyy umurumda olmaz bitane mal için canına kıymak istiyorsa kiysin kendi canına üzülmeyen insana ben ne üzülecem işim bile olmaz arkadaş sevgili eş ana baba olsun ben soğudumu tamam biti konuşmam uzaklaşırım
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Eltimle aynı zamanlarda hamile olduğumuzu öğrendik o kucağına aldı ama ben bebeğimi kaybettim günler süren kanamalar hastanelerde yattım ve sonuç kürtaj oldum eltim ise hamileligini gözüme soka soka yaşadı benim koyacağım isim için belki o ismi koyarım dedi dalga geçer gibi sonra doğum günüm yaklaşırken hediyeden bahsediliyordu bebek alcam sana dedi doğumu yaklasmisti nst.ye girmişti nasıl geçti bi sorun yok inşallah diye sordum iyi iyi birşey yok ben nst.deyken bir kız geldi kürtaj oluyordu dedi sırf benim acımı bana hatırlatmak için ve ben o doğum yapınca hastanede yanında kaldım sabaha kadar uyumadım bebeğine baktım onun altındaki bezi değiştirdim pişman değilim Rabbim herkesin gönlüne göre versin her daim duam budur öyle de oluyor o ikinci çocuk için yalvarıyor şimdi benim ondan sonra iiki çocuğum oldu şükürler olsun 
tarafından
İşte benim arkadaşımda öğle benim yasantimi kucumsedi .şimdi ben ondan çok iyi yerlere geldim o bir türlü huzur bulmuyor
(2,039 puan) tarafından
Kıskançlık hasetlik çok kötü birşey yaa ne bileyim ben herkesin benden iyi olmasını isterim bu eltim benden 10 yıl önce evlenmişti çocuğu olmuyordu Allahım o uzun zamandır bekliyor önce onun olsun diye dua ediyordum ben evimizi arabamizi birisi beğense Allah size çok daha güzellerini versin diye dua ederim ama herkes bir olmuyor işte kuzum sende içinden nasıl geliyorsa öyle davran yardımcı olmak istiyorsan ol sonra vicdan azabı çekmektense en azından için rahat olur ben elimden geleni yaptım dersin ve kimse görmese de bilmese de Allah görüyor biliyor oda bize yeter
tarafından
Birde oğlu var çocuğu sürekli dövüyor benim oğluma çocuk annen seni niye dovmuyor diye soruyor
0 oy
tarafından

Esgisi gibi ola bileceğimi düşqnür, yakınlık ederim. Görürüm ki yok, olmuyor :D

0 oy
(2,525 puan) tarafından
Sevmem ben sevemmem
0 oy
(4,630 puan) tarafından

Sevmem  bi kere soğumuşum :)

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 866 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
70 cevap 1,220 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,825 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 528 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 302 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,715 soru

24,076,301 cevap

330,948 kullanıcı

...