0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Biraz yaşadıklarımdan bahsetmek istiyorum 28 yaşındayım yaklaşık 2 senedir evliyim eşim çok iyi bir insan herkes kadar kusurları var tabiki ama geçinip gidiyoruz seviyoruz birbirimizi 30 haftalık hamileyim. Hamileliğimin 9. Haftasında şok geçirdik bebeklerim ikizmiş hem çok mutlu oldum hem çok şaşırdım hemde korktum maddi manevi yetişebilir miyim ikizlere diye. Hamileliğin 4. Ayında bi şok daha yaşadım doktor bebeklerimin öleceğini söyledi yaşamaları mümkün değil dedi beni bulunduğum ilden istanbula sevk etti bebeklerim anne karnında ameliyat oldu çok zor riskli bir ameliyattı çok zor günler geçirdim kaç geceler ağladım allahım nasip etti bebeklerimde bende kurtulduk evimize döndük derken 3 gün sonra yine rahatsızlandım hastaneye kaldırdılar açılmam varmış doğum başlamış 5 aylık hamileyim doğsalar yaşamaları mümkün değil bilen bilir serklaj ameliyatı oldum orda da bebeklerimi kaybetme riski yaşadım yaklaşık iki ameliyat için 1 ay hastanelerde kaldım allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın 3 aydır annemlerde yatıyorum evime gidemedim hastane dışında bir yere adım atmadım hamileliğim ağrılarla endişelerle geçti butun vucudum kirmizi kabarcik oldu gebelik kolestazi yaşadım şimdi bide gebelik şekerim çıktı 7 ayı doldurduk ama bide bana sorun yani nasil psikolojim... bu arada 3 aydır işime gidemiyorum tabi özel sektörde çalışıyordum işimden de oldum beni geri alırlar mı bilmiyorum yerime başka biri başladı çünkü.. normalde annemlere 1 buçuk saat mesafede oturuyorum 3 aydır eşimden de ayrıyım anca hafta sonları geliyor evimizde yalnız kalıyor sürekli annemlere minnet etmek zorundayım yeri geliyor kayınvalideme kayınpederime minnet etmek zorunda kalıyorum zoruma gidiyor bugün telefonda eşime de çok bozuldum yatıyorum yemek yicem birazdan diyorum işin iş ha diyor bana... allah aşkına bu denilcek laf mı işe gitmiyorum diye çok mu rahatım evde bu kız ne halde demiyor çok rahat görünüyorum galiba ya da ben mi kafama takıyorum bilemedim yazmak istedim Öyle 

6 Cevaplar

0 oy
(689 puan) tarafından
Ilk önce Allah yardımcin olsun canim Rabbim şafi isminin hürmetine çokça şifa versin sana hani diyorlar ya kız çocuğu  çalışıp muhtaç olmasın falan o bazen hikaye biliyomusun ben karşıyım kızların çalışmasına evliyken işte bi oturdunmu batıyı böyle alistirmiycaksiniz böyle bunları çalıştığınızda bi gün otursanız evde batar bunlara ablamda çalışıyordu evlendiğinde  şimdi boş iş yok diye kocası ayrı biyerden çalış kaynanası ayrı biyerden çalış diyo calismicam  bakicaksin  bana dese bu hallerde olmucak 
(21 puan) tarafından
İnan her gün endişe her gün stresle yaşıyorum ikizlere nasıl bakıcam sağlıkla doğcaklar mı vs zaten aylardır yaşadıklarım yıpratmış bide üstüne böyle saçma sapan laflar çekecek halim hiç kalmadı bide kızınca diyo ki şakasına diyorum ben onu....
(7,786 puan) tarafından
Bunun icin en iyi yontem benimki
Ben ister cakisir ister otururum benim parama minnet etme ben sikiya geldigim an isi birakirim gik dahi diyemezsin. Benim elime bakma demistim :)  
Ki cidden ev vs alcak olursak anca onun  icin calisirim yoksa yok.
(689 puan) tarafından
Sana destek olmasi lazim sen kendini hic uzme canim çocukların için stres yapma sakın kalmaya bak kulak asma hiç bi soze Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı olsunlarda  sana yeter
-Reklam-
0 oy
(688 puan) tarafından
Erkekler öyle cnm çok ince düşünemiyor.. yinede herşeye rağmen esin kötü değilmiş iyi huylarını düşün kimse 4/4 lui değil-dir.

Insalla biran önce sağ-salim evlatlarına kavuşursun cnm.uzme kendini mutlu olmana bk.

Eşinle de dışarı çıkın oturun anlat kendini ifade et üzüldüğünü söyle birdaha öyle konuşmasın cnm
(21 puan) tarafından
Ayağa kalkmam bile yasak... yatmaktan bacaklarim tutmaz oldu çok ağrılarım var birde üstüne böyle düşüncesizlik kaldıramıyorum ağır geliyor en ufak bir laf
0 oy
tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin sanada bebislerede gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah canım 
0 oy
(306 puan) tarafından

Canm cooook geçmiş olsun. Sağlıcakla alırsın kucağına bebislerini inşallah :) ben 11 aydır dönemedim işime sürekli çalışan insan için zor evet ama inan 11 ayın 9 ayı eşim banada neler dedi ama gerçeklik payı vermedim seninki de takılıyordur hamilelik stresiykr.biraz yanlış anliyo olabilirsin bide dua et annendesin annene nazın geviyordur kayınvaliden de olduğunu düşünsene korkunç :'(

0 oy
(7,786 puan) tarafından
Eşin belki nesen yerine gelsin diye demistir ya kötü laf etmemis ki. 

Cok geçmiş olsun canım
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun bacım için daralmış yarın sabah aman boşver dicen anlıyorum seni erkek milleti işte 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 545 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Firatvegulunannesi (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 444 göst.
14 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asaff (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,938 göst.
10 Kasım 2020 Diğer kategorisinde 1prenses1prensAnnesi (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,383 soru

24,098,223 cevap

332,223 kullanıcı

...