0 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar selam dertlesmek ıstedım hamılelık çekimi istıyodum ilk hamılelıgım esım bekle nisanda ayarlıcm dedı nisan gelıp catdı az once ben nerden bulayım 1 milyarı dıyor ay bıkere oluyor nıkahımızda aceleye gelmıstı zaten kacmıstık ıkı resım toplasan anca kendı cektıgımız oda budamı olmıcak cok uzuluyorum dıyo kıyafet sac studyo 1 olur bn nasıl ayarlım evdekı kıyafetlerımde olmuyor kafayı yıcemmm offf su parasızlık ne kötü ınsanıj ıcınde kalıyor hersey 31+3

8 Cevaplar

+1 oy
(9,232 puan) tarafından
Böyle seylere ben üzğlmüyorum herhalde hayat tüm ışığım ı caldı.imkanım da vardı aslında kendim çekilmek istemedim kına nikah foto cekmek isteyeni bile tersledim
-Reklam-
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Bizde kaçarak evlendim fazla resmimiz yok bende hamilelik çekimi istemiştim olmadi :(içimde bi üste kaldı.arkadaslarin varsa iiyi resim çeken ondan yardım al güzelce giyin bi parkti orman deniz feman çok güzel olur :) ekonomik herkesin sıkıntısı canim canını sıkma 
(19 puan) tarafından
Gurbetde gelınım ve arkadas hıc yok ve burası nasıl yerse denızde yok elbısem dolu guzel guzel ama hıc bırı olmuyor asla :( ıkna etmem lazım bı sekılde bu adamı
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benim sansima 6-7 aylik fln hamileyken kardeşimin düğünü oldu. E onda kuafore gittik zaten ailem karsiladi. Kiyafette 50 ye mi ne instadan bulmustum günlük giyime de uygun bı şey onu almistim. Düğünden once stidyoya gidip 2 pozluk cekim yaptirip cikartmistik toplam 4 resim ediyo yani cnm o şekil iyi denk gelmisti. 
(19 puan) tarafından
Ay ne sanslısn kızz ne guzel
(7,786 puan) tarafından
Aynen cok istiyodum ama oyle oldu hem uyguna geldi çünkü pandemiydi hamileyken ben esim isten cikarilmisti fln pek paramiz da yoktu yani o yuzden cok iyid enk gelmisti cnm
0 oy
tarafından
Bende çok istemiştim nikahında giydiğim beyaz elbisem hala geliyo çokta güzel tiril tiril tam hamile çekimi için uygun bi elbise türban makyaj zaten ben yaparım söyle bi 10 pozluk fotoğraf çekelim dedim eşime ilk zamanlar tamam dedi şimdi hiç sesi cikmiyo çocuğuna bi oyunca bile alamadım onu nasıl yapayim
(19 puan) tarafından
Ah kıyammm alırsın hıc uzulme
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Ben kendi imkanınla yaptım sizde öyle yapın 

Ben nişan da nikahtada kendi saçımı kendi makyajımı yaptım ve herkes nereye gittin kuofore dedi 

Hamilelik çekimi de kendim yaptım ve gitttik güzel bir yere bı arkadaşımız çekti ve çok da güzel oldu illa çok para harcayıp stüdyo çekim olması şart değil hatıra kalacak güzel resimler çekmek önemli
(19 puan) tarafından
Kuzum zaten cok para onemlı degılde evde kendım asla beceremem o ıslerı ondn ftografcı ıstyrm temız olsn dıye
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Gitim stüdyo fotoğrafı çektirdim beğenmedim canım evde ışığı güzel bir yerde eşimle poz verdik görümcem çekti.inan stüdyo fotoğrafından daha güzel ve doğal çıktı.

Vardır uygun bir yer site kıyafet bulabileceğin araştır canım üzme o tatlı canını
(19 puan) tarafından
Ayy gorumcemle konusmuym kuzum gurbetdeyım hıcte arkadas yok ondn bıkere temız olsn dedım zaten
(1,081 puan) tarafından
Anlıyorum canım  güvendiğin bildiğin yer varsa çekim yaptırabilirsin.. içinde uhte kalmaz hem eşin illaki ikna olur.
0 oy
(18,503 puan) tarafından
Bacım az sabır hele bi nisana girelim. Koskoca nisan ayı bu acele etmene gerek yok..bir gün kıyafetini ayarlarsın bir gün tacını 
(19 puan) tarafından
Kız bacım yarın nisan iste bırkere oluyo nasıl uzulmcen
0 oy
(158 puan) tarafından
Makyajımı saçımı kendim yaptım baby yazılı balon iki mavi bı kalpli balon aldım kendim bahçede çekim yaptım arkadaşımla.bebegim bı takımını aştık iple ağaca en çok güzel oldu
(19 puan) tarafından
Gurbetdeyım malesef arkadasm yok kıradayız burda suslenıp mılletın bahcesıne ınsem esımı dusunemyrm benı sınır krzne sokar uygun bı stodyo buldum
(158 puan) tarafından
Bulduysan sevindim canim.eşinin tutumu önemli tabikide sonra biz eşimle de ayrı çekim yaptım eşimin kurumun fotoğrafçı arkadaşıydı oda çekim yaptı bahcede

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 247 göst.
14 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ebru safak (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
8 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ebru safak (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 805 göst.
0 oy
4 cevap 71 göst.
8 saat önce Diğer kategorisinde ecmelllverammmm (184 puan) tarafından soruldu