0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben kızım için mevlid okutmak istiyorum 40 çıkınca okutamadim eğer okutursam doğum gününü yapabilir miyim ki ? Şuan 11ayinda belirteyim ikisi birlikte olmayacak ikişer hafta olcak aralarında mevlid ile doğum gununun

4 Cevaplar

0 oy
(221 puan) tarafından
Ben 6 aylıkken okuttum ama doğum gününde olmaz bence çok karışık olur mevlıt yemegı varmıştık bız hanı duadan hemen sonra kutlama olmaz bnce
tarafından
Yok kız ayrı ayrı yapicam hani okutursam yapabilirmiyim ki doğum gunu
(221 puan) tarafından
Ay nıye yapamayasın
tarafından
Ablam dedi yaparsan doğum günü olmaz diye
(221 puan) tarafından
Ben yapardım yaptım da :D ne alakası var ablan çocuğu varsa doğum günü yaptı mı
-Reklam-
0 oy
(1,062 puan) tarafından
İki kere aynı misafiri ağırlamaya bir sürü masraf etmeye karşıyım ben de doğum günü ve mevliti aynı anda yapicam önce kuranı okunacak sonra da pasta kesicem zaten doğum günü yapipta çalgı çengi olmuyor oynsmak isteyen yemekten sonra oynar
0 oy
(554 puan) tarafından
Pandemi var diye okumasını yapmamistim doğum gününde bir yaptım canım masa hazirlattim salonun büyük camın orda masası vardı önünde koltuklar falan önce okuma oldu yemekleri dagitildi sonra gelen komşular falan vardı gittiler biz bize kaldik yakın akraba bir kaç arkadaş falan sonra kutlamaya geçtik pasta kestik foto çektik. Mevlüt kıyafeti farklı doğum günü kıyafeti farkli giydirdim bu arada çokta güzel oldu hem de bir ker de hepsi aradan çıktı
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Biz 6 aylikken camide okutup lokma dokturdum en temizi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.
+1 oy
9 cevap 314 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy