0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Kızlar ben şuan 18 haftalik hamileyim kız bebeğe..Cinsiyet belirlemede bazı belirtiler kızmı erkekmi olduğunu gösteriyormuş.Yasadiklarimi yazmak istiyorum çünkü benimki çoğu doğru cikti:)Oğluma hamileyken enerjim normaldi ama çok migdem bulaniyordu su bile icemiyordum.Yuzumde asla leke sivilce yoktu.Canim hep tatlı çekiyordu oyuzden erken kilo almıştım..Saçlarım çabuk uyuyordu ve saglikliydi karnım sivriydi. Şuan kız olacağını öğrendim bunda ise migdem bulanmadi ama ölü gibiydim cok halsizdim.Yuzum sırtım sivilce çıktı birsuru.Hep limon yedim çok canım çekiyordu ama tatlı hiç canım çekmiyordu genelde hep tuzlu.Sacimi kesmiştim hamilelikten önce anca bir iki santim uzadı karnım erken çıktı sivri degil ve hareketlerini erken hissettim. Belki bu belirtiler kimisinde aynı olmuyor ama bende böyleydi belki sizinde kafanızda soru işareti varsa yardımcı olmuşumdur bu kadar Allah çocuklarınızı size bagislasin:*

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Karnım yaygan dı full tatlı yedim zerre mide bulantı olmadı herkes kız dedi oğlum oldu 
(161 puan) tarafından
Evet dediğim gibi herkezde aynı olmuyor farklılık gosterebiliyor:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızımda da hiç mide bulantım yoktu ekşi tatlı farketmez herşeye aşeriyordum şimdi 18+2 deyim daha cinsiyeti öğrenmedim ama bulantı kusma aşırı oldu ilk 3 ay 
(161 puan) tarafından
Benimde oğlumda çok olmuştu 4 aya kadar ama bunda hiç olmadi:)
tarafından
Cumartesi günü öğrenicem inşallah ama bana erkek gibi hissediyorum rabbim hayırlı olanı nasip etsin de gerisi mühim değil
0 oy
(17,128 puan) tarafından
Bende ikinciye hamileyim. Kizimda acayip uyuyordum şimdi ise gözüme uyku girmiyor. Geceleri bile uyanip oturuyorum. Cinsiyeti belli değil ama iki hamileliğim bu yönden birbirinden farkli. 
(161 puan) tarafından
Evet bendede tam tersi oldu cinsiyetini öğrenmeden önce kız olacağından suphelenmistim öyle oldu:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,713 soru

24,076,255 cevap

330,948 kullanıcı

...