0 oy
843 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

askolar hello. Bu ürünü bir çoğunuz belki biliyosunuzdur,bende sosyal medyada görüp etkisini merak edip aldım sizinle paylaşmak istedim belki denemek isteyen vardir diye. 

Benden önceki ev sahibi mutfaği cildir cildir yağ içinde temizlemeden birakip gitmiş. Mutfak dolabinin üstü sakiz kivaminda yağ icindeydi eve tasinirken komsularim gelip bu evin onceki sahibinin pisliğinden nasil arindiracagim hakkinda konusmustu hatta benimle. O yaglari ne yaptiysam cikaramadim. Taki bu ürünü alana kadar gercekten tertemiz yaptı bi gram yağ kalmadi hatta ve hatta marul kafanin kan damlasi koltuğa dökülmustu onu bile çikardi.. 

1 hafta evde yoktum camasir makinamin detarjan kismi detarjani disariya atmis evde olmadiğim icin orayi gormedim ve bekleye bekleye kurumuş sarımsı iz olusmuş maalesef onu çikaramadi.. 

Yani bazi seyleri mesela kan damlasini yag katmanini cikarip o sarimsi lekeyi cikarmamasi üzmedi değil. Sevip sevmemek arasinda kaldim. 

10 Cevaplar

0 oy
(45,021 puan) tarafından
Hoşgeldin kizzzzzz
tarafından
Hoşbuldum :)
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Çilekli dondurma sandım:D
tarafından
Eşimde öyle sandi :(
0 oy
(17,134 puan) tarafından
Fiyati ne kadar canim. Birde nerden aldin. 
(17,134 puan) tarafından
Sağol canim bende alayim hemen.
tarafından
Rica ederim sen nerde kullanacaksin
(17,134 puan) tarafından
Mutfak dolaplarim çok yağ çekiyor. Orda kullanacam.
tarafından
Hangi renk bilmiyorum ama koyu renk veya cabuk ciziliyosa süngerin yumusak yerini kullan canim
(17,134 puan) tarafından
Yok canim çizilmiyor ama koyu renk olan  yerleride var. Oralarda dikkat ederim sağolasin canim.
0 oy
tarafından
nasil kullaniliyor ki bu canim :)
(45,021 puan) tarafından
Özelden yazanlara cevap verme lüksünüz yokmu baaayan☺️☺️
tarafından
ben kimyasallari birakiom yavas yavas aslinda cokta umrumda degillerr artik bnce saglikli olsunlarda o ytr :)
tarafından
ay ozellimde buyuk trafik var derya araya karismis zar mesajin : D
(45,021 puan) tarafından
Geldiğine sevindim senin gibi hatunları aramızda görmek büyük mutluluk;)
tarafından
tskr ederim canim neyseki sevenlerim sevmiyenlerden cok o yuzden burdayim zaten ;)
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Bime mingelmiş dedim :D bimden alır yerim umudu ile bakarken ben :D
tarafından
Herkes dondurma sanmis :)
(2,568 puan) tarafından
Çok lezzetli gözüküyor nereden alabiliriz :D ndndmmdmd şaka maka çocuklardan uzak yere koy bacım bizim gibi sanabilirler :)
tarafından
Hahahaha dogru diyosun canim :)
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Sosyal medya kullanmadığım icin ilk defa gördüm hemen baktım beğenen de var beğenmeyen de bilemedim alınmalı mı dersin cnm
(2,859 puan) tarafından
Cnm selsil pak var aynısı ondan al çok güzel o
tarafından
İnan bende kararsiz kaldım canım. Dedigim gibi yağlari çok çok iyi temizliyo yada mesela kan damlasini ama o detarjanin sarı lekesini cikarmamasi moralimi bozdu :(
(3,270 puan) tarafından
Onu duymuştum bak cnm ben Domestos ve klasik yağ sökücü dışında farklı deterjan kullanamıyorum illa onlar olucak biraz farklı deterjanlar deneyim bar :D
(3,270 puan) tarafından
Anladım cnm bakayım duruma belki denerim
0 oy
tarafından
Bu ne ki ilk defa görüyorum 
tarafından
Temizlik macunu diyr geciyo
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Hoş geldin irem iyiymis bana da lazim böyle bisey ekran görüntüsü aldim bakacağım 
tarafından
Hoşbuldum baharcım, dene belki sen memnun kalirsin
(7,617 puan) tarafından
Denerim severim farklı ürünleri
0 oy
tarafından
Hmm ilk defa duydum bunu
tarafından
Temizlik macunu diye geciyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 523 göst.