0 oy
78 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ya  ben iki gebeliğim de de  3 er dişim kırıl dı  iki yaşında kızım kızıma hamile kalmadan biay öncesin. De ağız enfeksiyon u   geçirdim   bir dişim çekildi. Sonra hamile olduğumu öğrendim ...  Hamileliğim boyunca   sürekli bir diş ağrım vardı... Hamile iken teddavi ettirme dedi doktor  tamm dedim dayandım ...  Doğumdan sonra bi tanesi çekildi  ikisi  kanal tedavi oldu bi zaman sonra  tekrardan başladı  diş ağrım  derken yine hamile olduğum u öğrendim   ve 4. Ay a gelince yine tuttu diş ağrılarım kırılmalarım  şuan  üç dişim çekilmeyi  bekliyor. Randevu peşinde koşarken koşarken. Daha da kırıl dı şuan bebeğim iki aylık ve ben 4 aylık hamile iken den beri bu diş ağrıların nı  kırılmalarını   çekiyoeum ordan oraya gönderiyolar randevu alıyorum  günü geliyo adam diyo ben yapamam. Ötekine gönderiiyo  ona gidiyom benim yapabileceğim bi şey yok.başkasına vit diye diye. Sürünüyorum. Şuan 11 ine randevum var tekrardan    benim dişlerime bir öneri filan bi fikir verin nolur ya daha 25.yaşındayım 5 dişim çekildi  ikisi de muallakta  ne olacak belli değil    ne yapayım ben bunlardan kurtulmak için 

1 cevap

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Valla canım gerçekten dış ağrısı çok kötü durumuna üzüldüm bnde hamileyim şuan ağrı dişime vuruyor dişinden kulağıma ateş ediyor bide bende çok zor ama doktora gidince doktor ilgenmiuor hamilelikte Allah sabır versin gargara yap tuzlu suyla oda bir süre ise ywriyor sadece Allah sabır versin 
tarafından
Yok canım yok hiç bir şey  işe yaramıyo valla. Her gün acil e taşınıyom her gece bi iğne oluyom eve geliyom kimse bi dk   dinlemiyor ne derdin var sanin diye. Anormal bir şekilde dökülüyo dişlerim kimse altında yatan sebebple ilgilenmiyo. Direkt. Bakıp. Ben yapamam ötekine git çeksinler diyo lar.... Bi öğrenmişler parol  yut       o hap zaten neden var bilmiyom hiç bir halt etmiyo.   Ağrı öyle bir şey ki doğum yapacağım gece yine tuuttu ağrısı    dedim   narkoz du iğneler di geçer. O kadar ağrı kesici iğne oldum    uyutuldum. İnan sezeryan dan kalktım dişim in ağrısından duramadım
(1,421 puan) tarafından
Valla şuan benimde dişim ağrıyor çok iyi anlıyorum seni bide sürekli agirdiginda parol içiyorsun ya artık bünye onu kaldirmiyor daha fazlasını istiyor malum malilelik yüzünden icilmiyor Allah sabır versin çok zor
tarafından
AMİN canım sağol sana da geçmiş olur inşallah    umarım benim gibi olmaz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
10 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurtopum (707 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 83 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bbgm (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 130 göst.
2 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melike☺️ (1,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.

Kategoriler

1,476,964 soru

24,176,514 cevap

336,133 kullanıcı

...