Kızlar ya ben iki gebeliğim de de 3 er dişim kırıl dı iki yaşında kızım kızıma hamile kalmadan biay öncesin. De ağız enfeksiyon u geçirdim bir dişim çekildi. Sonra hamile olduğumu öğrendim ... Hamileliğim boyunca sürekli bir diş ağrım vardı... Hamile iken teddavi ettirme dedi doktor tamm dedim dayandım ... Doğumdan sonra bi tanesi çekildi ikisi kanal tedavi oldu bi zaman sonra tekrardan başladı diş ağrım derken yine hamile olduğum u öğrendim ve 4. Ay a gelince yine tuttu diş ağrılarım kırılmalarım şuan üç dişim çekilmeyi bekliyor. Randevu peşinde koşarken koşarken. Daha da kırıl dı şuan bebeğim iki aylık ve ben 4 aylık hamile iken den beri bu diş ağrıların nı kırılmalarını çekiyoeum ordan oraya gönderiyolar randevu alıyorum günü geliyo adam diyo ben yapamam. Ötekine gönderiiyo ona gidiyom benim yapabileceğim bi şey yok.başkasına vit diye diye. Sürünüyorum. Şuan 11 ine randevum var tekrardan benim dişlerime bir öneri filan bi fikir verin nolur ya daha 25.yaşındayım 5 dişim çekildi ikisi de muallakta ne olacak belli değil ne yapayım ben bunlardan kurtulmak için