0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (1,014 puan) tarafından
Nerde hata yapıyorum acaba çevremde herkese arkadaşlara değer veriyorum her gittimde marketten birşeyler alıyorum yada bir hediye götürüyorum insanlara sonra bakıyorum benim verdiğim değeri insanlar bana vermiyor nerde hata yapıyorum acaba artık hiç kimseyle arkadaşlik yapmak istemiyorum sadece çocuğumla ilgilenmek istiyorum çünkü gerçekten kırıyorlar beni.ys ben çok alinganim bilmiyorum.kime iyi dediysem bir olay oluyor.birde neyi vatsaba koyup paylastiysam o bozuluyor sizdede böyle kişiler varmı .

15 Cevaplar

+2 oy
(30,256 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Anamın beni dünyaya getirmesi bile büyük bir hayal kırıklığı benim için daha ne olsun:D

(1,014 puan) tarafından
:))) bu iyiymiş cnm
(7,470 puan) tarafından
Ovvv bu iyiydi :))
(30,256 puan) tarafından
:))))))
-Reklam-
+1 oy
(12,998 puan) tarafından
Benim çevremde de var öyleleri kim bana ne kadar değer verirse aynı değeri görüyor 
(1,014 puan) tarafından
Haklısın cnm bundan sonra öyle yapicam
+1 oy
(848 puan) tarafından
Sana nasıl geliyorlarsa sende onlara öyle gideceksin
(1,014 puan) tarafından
Haklısın cnm öyle
+1 oy
tarafından
Yaaa zaten neden bozulduğunu kendin söylüyor sun vatsap koyuyosun nazar deyiyo ve kime iyi dediysen cok seversen rabbim dur bak sana gostereyim bi iyimi diye al sana imtahann isteeee
(1,014 puan) tarafından
Olabilir cnm doğru
+1 oy
(7,470 puan) tarafından
Hayatımın tamamı hayal kırıklığı zaten kocamda dahil 
(1,014 puan) tarafından
Ah ah keşke herşey istediğimiz hayal ettiğimiz gibi olsaydi
(7,470 puan) tarafından
Malesef canım artık kimseden beklentim umudum yok
+1 oy
(1,655 puan) tarafından
Herkesi kendin gibi sanmayi bırak canım kim sana nasıl yaklasiyorsa sende o şekil davran kimseye yaranamazsin
(1,014 puan) tarafından
Haklısın cnm herkesle iyi bildiğim şeyleri paylasiyorum hep iyi niyetli yaklaşıyorum malesef yaranamiyoru.
+1 oy
tarafından
Evet uğratı 
(1,014 puan) tarafından
Keşke ugramasak
+1 oy
tarafından
Canim ben yeni evli oldugum siralar ben mesela baska yerden geldim gelin ailem uzakti eltim her kes bnim ustume dusunce fesatlik yapti herkesten soguttu beni dediki ben yanindayim bu sana bunu sunu diyor dediler megersem oyle birsey yokmus ben cok saf cok temiz eli aciktim gene elim acik ama kimse icin artk iyilik dusunemiyorum o benim butun safligimi yoketti sirtimdan vurdu ama suan birseyi kafama takmiyorum kimseye birseyimi anltmiyorum
(1,014 puan) tarafından
Haklısın cnm en iyisini yapmışsın bende bir yazi okudum hayatımdaki en iyi yaptığım şey insanlara hayatımı anlatmayı bırakmak oldu diye
tarafından
Tamda beni anlatmis
+1 oy
(4,655 puan) tarafından
Fazla değer vermeyi bırakınca değerin artar iyi olan değil s****n yaraniyor insanlara
(1,014 puan) tarafından
Çok doğru cnm malesef öyleymiş onu gördüm
+1 oy
(2,392 puan) tarafından
Sanki beni anlatmışsın dost dediklerimin hepsi işlerine yaradığım kadar benimle arkadaşlarmis bende hepsini sildim hayatımdan şimdi bir tane tek dostum dediğim arkadaşım var az ve öz yeter 

Eşim hep bana sana değer veren kişilerle arkadaşlık yap der bende öyle yapicam artık inşaAllah
(1,014 puan) tarafından
Aynn cnm malesef öyle yaranamadık
(2,392 puan) tarafından
Boşver tek tek peşimize düşerler yine yani benim peşime düştüler ama artık akillandim inşaAllah
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Ugradm ama takmıyorum artk şahısları 
(1,014 puan) tarafından
En iyisi böyle sanırım cnm
0 oy
tarafından
Oooooo hangisini sayım ???
(1,014 puan) tarafından
Malesef keşke böyle olmasa
0 oy
tarafından

Aaa olmaz mı dost gibi görünüp yanıltan mi dersin 

Yakın davranıp laf taşıyan mi dersin 

Ama umrumda mi nooo:angel:❗❌

(1,014 puan) tarafından
Keşke böyle olmasa cnm
0 oy
tarafından
Günümüzün sorunu bu insanlar samimiyetsiz 
(1,014 puan) tarafından
Malesef öyle cnm gerçek yüzleriyle değiller
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Beni hayal kirikligina ugratan dostlarim oldu bi zamanlar dost dediklerim tabi yollari açik olsun
(1,014 puan) tarafından
Haklısın cnm artık insanın kimseye güveni kalmiyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 711 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Afra (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,857 göst.
27 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mine_22 (49 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 84 göst.
6 Mayıs 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,833 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,191 soru

24,165,797 cevap

335,586 kullanıcı

...