0 oy
153 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,307 puan) tarafından
Kızlar bizim Isparta ya tasinma gibi durumumuz var memnumusunuz ama Antalya da ikamet ediyoruz şuanda 

1 cevap

0 oy
tarafından
Kardeşim Ispartada. Ankaranin bir mahallesi Isparta kadar diyor :D
tarafından
Kuzu biz gorev nedeniyle Şırnaktayiz ☺️❤️
Antalyada yasiyorduk .Kültür mahallesine yakin .Yesilyurt mahallesinde ,kepeze bağli .

Hâlâ ailem orda su an ☺️ kardesim de ispartada yasiyor .Çarsiya yakin .
(3,307 puan) tarafından
Isparta da restoranların adı ne bilirirz belki canim ya biz devamlı gidip geliyoruz o yüzden evi oraya taşıyalım diyoruz ve ben gezmeyi seven insanım Antalya da bildiğiniz üzere taşı toprağı altın yani heryer gezme yeri isoartada aileye yakın olucaz acaba eşimle aramız bozlurmu diyorum eşim pek gelmeyi gitmeyi sevmez bizimle vakit geçirmek ister hep
tarafından
Evet öyle çoğu yere yuruyerek gidebilirsin orda ☺️
(3,307 puan) tarafından
Ben de şuanda Kepez deyim akdeniz şifanın orda oturuyorum da yaA tasinalim iş bulup dedi ama korkuyorum da yapamam diye kızım ilerde büyüyünce kizarmi çoğu kişinin hayali antalya yani haksizmiyim
tarafından
Yani aileyle yakin olmak biraz zor oluyor ama tabi bu eşine bağli buyuk olcude .Eger olumsuz bir durumda seni ve aileni korur kollarsa sorun cikmaz ☺️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 287 göst.
30 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
5 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elvan00 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 721 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Prenses2 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prenses2 (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,870 soru

24,407,075 cevap

350,611 kullanıcı

...