0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 2 aylık olmak üzere gayet güzel gidiyorduk yatağında uyudu ama son günlerde hep kucağıma uyumak istiyor hep aynı şeyleri yaptığım halde neden böyle yapıyor anlamıyorum uyumuyor uyumuyor uyumuyor ilk bebeğim bana yardım edin ya yatakta uyumayaı nasıl alıştırabilirim

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bebekler ilk 3 ay hâlâ kendisini anne karninda hisseder .

Anneyle bir butun oldugunu dusunur .2 ay boyunca da muhtemelen seninle olmak istiyordu ama bilincli degildi.

Simdi yavas yavas bilincleniyor ve seni ; yani senin kokunu , kucagini , onun icin en guvenli yer olan annesini istiyor .bu cooook normal ❤️ kucaginda uyut .Bol bol sev .Op kokla ❤️
tarafından
:( canımın içi yavrum benim ama işte ben de yoruluyorum tuvalette bile gidemiyorum
tarafından
Evet ben de oyleydim zar zor gidiyodum.Bi ay sabret kuşumm☺️❤️4. Ayda oyun matina birakirsin oynar ❤️
-Reklam-
0 oy
(32,572 puan) tarafından
Huzur buluyodur orda :) 
tarafından
Bide hep aynı saatlerde ağlıyor :( sen naptın kız senin de bebe benden sonra doğmuştu hatırlıyorum
(32,572 puan) tarafından
Çokmu ağlıyo yoksa napim bende göbüşü kapanmamıştı yaktırdık dün aralarında bi hafta var sanırım kuzum
tarafından
Aynen arada bir hafta var bizim olmuştu göbeğini yaktirdik bizde evet çok ağlıyor ya
(32,572 puan) tarafından
Kolik mi Allah korusun kuzum
0 oy
tarafından
Kendini guvende hissettiği icindir
0 oy
tarafından
Bırak uyusun canim ya şurda 1 yaşından sonra sen kucağına almak isteyeceksin qma o gelmek istemeyecek tadını çıkar 
0 oy
(33,511 puan) tarafından
22 aylık kucakta uyuyo saygılar :D geçer diyemiciimmm
(32,572 puan) tarafından
Hele bi uyutmaaaaaa :D
(33,511 puan) tarafından
Dötüm yemiyo ona :D
(32,572 puan) tarafından
:D hhahaha oyyyy nasıl datludur o
(33,511 puan) tarafından
Ahh hemde neeee
(32,572 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
(3,597 puan) tarafından
Benimkide öyle bıraksam kucağımda sabaha kadr uyur yatağa alınca da uyumuyo bide öyle güzel uyuyo kuzum bırakmasın da gelmiyo ☺️
tarafından
Bende birlikte uyumak istiyorum ama düşer diye korkuyorum eşimde yanlışlıkla ezebilir Allah korusun
(3,597 puan) tarafından
Ayy hayır yatağına asla alma gecede yanına.koyma.allah muhafaza  ben emzirirken çok güzel uyuyo ama asla yatağıma almam heemn emzirir yatağına koyarim
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Benimki de 2 aylık, kucakta uyuyor. Şimdi kucağımda huzur buluyor, zamanla yatağına alışacak. Büyüğü 3 yaşında şimdi gel kucağımda uyı desem gelmiyor. O yüzden dpya doya tadını çıkarıyorum. Yorucu ama bu günler bi daha gelmeyecek
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım daha bir şeye alışmaz ve sana ihtaycı oluyo  kokuna bebekler 4.aydan itibaren bir şeylere alışır lar daha geceyle gündüzü bile tam olarak ayırt edemez kokuna ihtiyacı var yanına kokunun sindiği bir eşyayı koyabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 254 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 447 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (1,884 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde 2bebek1anneee (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.