+1 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar kızım 19 Aralık'ta 7 yaşını doldurdu ama hala hiç süt dişi düşmedi.

Çevremdeki bütün yaşıtları hatta ondan küçük olanlar düşmüş sınıf arkadaşları hepsini düşmüş kızım da kaç gündür taktı.

Niye bütün arkadaşlarım dişi düşüyor benimkiler düşmüyor diye.

Çevremde götür çektir falan diyorlar ama öyle bişey yapmak istemiyorum.sizede sormak istedim.

6 Cevaplar

+1 oy
(3,519 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kizim 17 yaşında sizin gibi bizimde dişler hiç çıkmadı dilinin altı hep dış üst damak hep dış üniversitede ameliyat olacak doktor dış kökleri çok sağlam dedi ancak üniversitede bu işlemi yaparlar dedi kızımın dişleri hep yamuk 
tarafından
Bizim öyle bı sıkıntı yok canım Yannis anladınız herhalde .benim kızım 7 yaşında ve süt dişleri daha düşmedi
(3,519 puan) tarafından
Kuzum kızım sizin kızınız gibiyken süt dişlerinin hiç birini dusurmedi 4 kere dişçiye gittik özelde zorla çektiler dış kökleri aşırı sağlammış ve şuan halen çekiyoruz
-Reklam-
+1 oy
(10,885 puan) tarafından
Şimdi kızın iyi beslenmiş ise 8  9  za kadar dusmeyebilir benim oğlumda 2. Sınıfa  gidiyor hiç dişleri düşmedi inci gibi maşaallah  hiç çürükleri yok
tarafından
Benim kızımın da hiç çürüğü yok ama öyle iyi beslenmiyor süt ve et ürünlerini yemez
0 oy
(249 puan) tarafından
Benim oğlum 5.5 yaşında 2 tanesi düştü biri çıkmaya başladı hatta 

İlk bende erken mi diye korktum normalmiş

Çektirmekte neymiş canım bı çocuk doktoruna git canım belki binvitamin eksikliği ya da fazlalığı olan bı durum olabilir sana en iyi cevabı doktor verir canım çevrendekilere kulak asma
0 oy
tarafından
Benim sut dislerim 20 yaşında curumustu cekmeye gittim dokror ustte bi dis cikacak dedi cektim cikti iki tane disim sonradan cikti megersem sut dislerim dusmemis
0 oy
(1,069 puan) tarafından
9 yaşında dökmeye başladı şuan 12 yaşında hala süt dişi döküyor canım geç çıkardı benim kızım dişlerini 15 aylıktı o yüzden geç döküyo doktorda herhangi bir sıkıntı yok daha iyi böyle olması diyo
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Anokuluna gidiyor oglum ilk disimiz dün düştü:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
+1 oy
6 cevap 210 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.
1 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 606 göst.
25 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu