0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar yakın zamanda sezeryan olan var mı 1yaşunda kızm var 1 aylık hamıleyim galiba arkadaşla konuştum genel anestezi artık yapılmıyor herkes istediği için dedı onu zorunlu belden uyuşturmalı sezeryan yapmışlar bu kafamı çok karıştırdı İlk doğumum genel anestezi ile sezeryandı rahattı Bi uyuduğumu Bi uyandığımı biliyorum arkadaşımın söylediği doğrumu acaba yoksa onu mu kandırdılar  en ne zman sezeryan doğum yaptınız

Bu soruyu sormak için hesap açtım <3

Sivasta yaşıyorum bu arada 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
6 ay önce yaptım genel oldum ikinciyi anestezi doktoru sıkıntı çıkarttı doğru ama bende dedim genel yapmiyossn hemen yatış iptalini isteyin bende özele gidip oluruum burayı bı güzel dava ederim ben doktorumla konuştum tam anestezi için her hangi bi sıkıntı yokken niye bu belden yapma cabaniz dedim oo siz hep böyle dihosunuz bilmem ne bişey olunca doktor yaptı doktor etti oluyor dedi bende ben burda hastaysam sende bana bakmak zorundasın dedim senin önceliğin şuan benim nasıl rahat ettiğim anladın mı dedim eğer benim istediğim gibi olmayacaksa hem sen hem bütün hastahaneyi şikayet etmeye ben hazırım dedim ses kesildi sonra bı baktım beni hazırladılar sonra yukardan binses yükseldi hocam hazirsak başlatıyorum diye sonra bana dedi ki 3 e kadr say derin nefes al 3 dedik nefes aldım verdiğimi hatırlamıyorum shdhdhdhd
-Reklam-
0 oy
(603 puan) tarafından
Belden uyuşma olcaktı korkudan ortalığı elli altıya verip herkese sövünce genel yaptılar:)
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Yooo 3 ay önce yaptım anestezi doktoruyla oturduk birlikte karar verdik genel anestezi önermiyorum o anın tadını çıkar herhangi bir riskli durum yok demişti ama illa ben genel istiyorum dersen yaparız dedi bende hayır spinal istiyorum dedim. 
0 oy
(770 puan) tarafından
Çocuğa zararlı diye genele almadı Ankara 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 691 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 339 göst.
0 oy