0 oy
216 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Ne zaman ablama çocuklarla şuraya gidelim buraya gidelim desem bir aktivite yapalım desem hep bir bahane buluyor sizce neden hiç böyle biz abla kardeş bir yerlere çocuklarla gidip bir şey yapamıyoruz hani küçük de değil 29 yaşında kocası da izin veriyor hani kocası izin vermiyor dese anlarım ben bir de öyle çok pahalı bir yerlere gidelim demiyorum bir parka gidelim bir şeyler hazırlayalım oturalım diyorum mesela ona bile bir bahane uyduruyor 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Böyle yaptıkları için hiç ailemi yakınımda kendime sıcak hissedemiyorum çünkü kendi ailemle hiç bir arada güzel etkinlikler yapamıyoruz
tarafından
post kapanmış. buraya yazıyorum. Belkide kocası diyordurda sana belli etmiyorlardır. Görümcesiyle, kaynanasıyla gezmeye dışarı çıkıyormu?
tarafından
Sadece kaynanasıyla pazara biryerde işleri varsa öyle gider ama dışarı keyfe dışarı çıkmaz onlarla
tarafından
Belli etmiyordur. Eşi pek dolaşmasına karşı.Sende onun evine git öyle vakit geçirin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Istemiyorsa zorlama kuzum
tarafından
Yok artık teklf bile etmicem kendisi bilir zorla götürücek halim yok zaten
tarafından
Aynen oyle bi laf varda soyleniycem bosver
0 oy
tarafından
Belki başka bir sorunu sıkıntısı vardır konuş açık açık sebebini canim
tarafından
Bir sorunu olsa söylerdi heralde yani okadarda uzak değiliz
tarafından
Soyleyemedigi başka bir şey varsa ,Madem yakınınız neden seninle vakit geçirmekten kaçıyor
0 oy
(5,445 puan) tarafından
Icinden gelmiyor demekki herkezeni oyle yoksa sana ozelmi bu durum
tarafından
Zaten arkadaşı yok çok arkadaşlık yapmayı sevmez kimseyle ama ben onun arkadaşı değil kardeşiyim
(5,445 puan) tarafından
Istemiyorsa zorlama canim yapacak birseu yok
tarafından
Yok artık demicem bile
0 oy
tarafından
Belki maddi sıkıntı çekiyordur yapmaya bişey yoktur 
tarafından
Olabilir evet napalım hayırlısı olsun birdaha teklif etmicem zaten
tarafından
Canm ben çok sıkıntı çektim alamıyorduk abur cubur eşimin çalştıgı sadece borca yetiyordu arkadaşmda sürekli beni arardı bişeyler hazırlayalım hadi şuraya gidelim hadi buraya gidelim bende  sürekli bahane uydururdum en sonunda küstük barıştık mesafeliyiz ymnle hergün bana gelirdi ikram etmeye kahvem bile yoktu çay yapardım aman hergün hergün çaymı olur derdi o gidince aglardım çok şükür atlattıkda o günleri
tarafından
Çok şükür rabbim tüm darda olanların yardımcısı olsun ablam gilinde borcu var her paralarını aldıklrında borca ve pazar alışverişine veriyolar o yüzden anlıyorum onu aynı şekilde bende öyleyim herzaman dolabımda malzeme olmaz napalım ya insanlık olsun herşey yemek içmek gidip gelmek değil tabiki
tarafından
Demekki ablanda zor zamanda geçiyor şimdi herşey çok pahalı
tarafından
Evet ya gerçekten napalım aman sağlık olsun ben sadece ablamla birşeyler yapmak istemiştim ama olmuyorsa da zorla olucak hali yok
0 oy
(221 puan) tarafından
Acaba sohbetınızden mı zevk almıyor kafanız uyusmuyor olabılır mı 
tarafından
Bilmiyorum olabilir ama öyleyse söyliyebilir yani sonuçta yabancı değilim bende ona göre davranırım mesela yada açık açık söyleyebilir beni sürekli davet etme gelmek istemiyorum diye ben sadece abla kardeş güzelce birşeyler yapmak istiyorum kötü bir amacım yok
0 oy
tarafından
Çocuklarınız küçükse curcuna oluyo yada kavga filan ediyolarsa ondan istemiyodur belki canım tekrar teklif etme artık 
tarafından
Evet biraz kavga ediyolar lafını bile geçirmicem artık
tarafından
Ondandır canım büyük ihtimalle

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,053 soru

24,093,533 cevap

331,914 kullanıcı

...