+1 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından

İnce yazlık halilardan alicam salonum için. Salondaki halim 6m2 büyük ve kalın halı yıkaması her şeyi zor ve ağır. Küçük odama daha önce internetten dot taban dedikleri kenarları saçaklı halıdan almıştım gayet memnunum kaymiyor süpürgesi vs kolay inceve hafif çırpıp seriyorum tekrar her gün. Şimdi Alcam ama pamuk taban varmış daha iyi dot tabana göre dedi satıcı ama kilim gibi sanırım yumuşak baya hani sizce basit durur mu ve dökülme sökülme vs yapar mı kullanan var mı. Model resmini bırakayım bı bakiverin :)

image

1 cevap

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kilim tarzı olanlar daha modern duruyo bence
(3,146 puan) tarafından
Yani bu şekilde olanlar mi. Desen olarak bu salonuna çok uygun ve iç açıcı geliyor bana ama tabandan yana bı tereddüt ettim pamuk taban deyince boyle buruşturup makinaya atilabiliyor sofra bezi gibi. Diğer aldığım beyaz tabanlı pıtır pıtır benekler var kaymaz makinaya buruşturup atamıyorum mesela katliyorum 3e 4e o şekilde sigdiriyorum. Bu daha mı iyidir sizce
(25,181 puan) tarafından
Kilim gibi olan daha iyi bence öyle buruşmuyor makineye atınca benim arkadaşım kullanıyo bende o tarz alıcam mutfaga salona daha şık duruyo diğerleri kaymaz tabanlar artık eski model. Taban olarak pamuk taban oluyo kilim tarzı olanlar
(3,146 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
3 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Bitanecikoglum (410 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 106 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aybukee (1,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Guness.ozlem (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
29 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mirketanne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,149 soru

24,193,730 cevap

337,075 kullanıcı

...