0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar günlerdir uykusuzum son care buraya yazmam istedim. Oğlum 20 aylık gecen ateslendi doktora götürduk bir şeyi yok dis cikariyor olabilir mi vs dedi. Normalde uykuya cok düşkün bir bebek o konuda beni uzmz. Ama geceleri cok ağlıyor ve inanilmaz bir salyasi var. Ağrı kesici dışında yapabileceğim baska seyler var mi? Tecrübeli annelerin yardımına muhtacim. 

1 cevap

0 oy
(4,712 puan) tarafından
10 karanfili havanda ez, üzerine bir fincan has zeytinyağı koy kavanozda karıştır bir gün buzdolabında beklesin. 

Bu karışımı diş etlerine sür. Ben de şimdi yaptım kızım için inşaallah iyi gelir karanfil ve zeytşnyağı rahatlatıyormuş.

Bu arada bağışıklığı kuvvetiyse ateşlenmez diyor doktorlar bol bol probiyotikli şeyler yesin yoğurt kefir ayran gibi. 
(1 puan) tarafından
Yaa evet yediriyorum devamli arada tükürüyor. Normalde ne yemek konusunda ne uyku da hic uzmez beni. Ama cok zorlaniyorum yaa
(4,712 puan) tarafından
Normal ya hepimiz zorlanıyoruz kolay değil Allah yardımcın olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 315 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.
0 oy
4 cevap 132 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,308 soru

24,042,801 cevap

329,206 kullanıcı

...