0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar ben dün acile gittim doktorum çağırmıştı geçen hafta dan ama doktorlar hiç sabit durmuyor randevu bulamıyorum kendi doktorum dün nöbetiymiş gitmiş mesela 

Acilde başka bir doktor var di o muane etti dedi sancin suyun gelmediği sürece gelme acile 38 haftaligim sizce napim 2 hafta sonra tekrar acile mi gidim muane için yoksa 1 hafta sonra polikliniğe mi gidim ama doktor her şeyi iyi dedi suyu yeterli falan dedi bide kendi doktoruma randevu bulamıyorum o yüzden gitmek istemiyorum ama bi yandan da son ayim her hafta gitmem şart mi bsy olmaz sa artık gerçekten çok sancim olunca acile gidic3m vucudum o kadar yoruldu ki artık hicbsy yapamıyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(2,094 puan) tarafından
Ben de öyleydim randevu bulamıyordum. Acil kadın doğumdan giriyordum. Zaten son haftalara doğru acil kadın doğum seni çağırıyor günlük nst için. Bana öyle yapmışlardi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
36 dan sonra bana Dr kağıt verdi kaşeli imzalı , takipli hastası olduğum için gidince sıra veriyorlardi öyle birşey yok mu sizde. 
(278 puan) tarafından
Yok ya Allahın cezaları hiç ilgilenmiyorlar bna dedi sancin suyun gelmediği sürece gelme acile kendi doktorundan poliklinik ge git ama randevu çok geç veriliyor ben alana kadar doğururum be
tarafından
Şehre göre değişiyor demek ki. Ben özelde yaptım ama devlete de gidiyordum riskli gebelik olduğu için . Benim Drum çok iyi , ilgiliydi. Sürekli takip ederdi son zamanlar iki güne bir gel demişti mesela. En ufak şeyde hemen gel derdi, acil birşey olursa aradan alırdı .
0 oy
(62 puan) tarafından
Benimde başına çok geldi bana git bi hafta sonra randevusuz gel demişti doktor iki defa öyle gidip boş geldim randevuda bulamıyordum en son talep açıyordum hangi doktor denk gelirse siz nerde oturuyorsunuz 
(278 puan) tarafından
Izmır cnm direk polikliniğe gitsen de randevusuz almıyorlar ki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 220 göst.
0 oy
4 cevap 247 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy