0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar bebeğim 29 günlük ve emzirdim, 15-20 dakikadır ovuyorum sırtını ama ne alttan ne ağızdan çıkarmadı gazını,kolum agridi ve yatırdım kendi kendine çıkarır mı ya içim hiç rahat değil ama kolum agridi tutamadım,dinlenip devam edeyim mi yoksa çıkarır mı ? 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık canım?
tarafından
İcirdim :)) ay bide ben iki gündür havluyu seriyorum bebeğimi ortasına koyuyorum sağ ve sol tarafı ütüyle ısıtıp sariyorum bütün olarak,zararı olmaz demi ya,gazı güzel çıktı bu sayede ama zararı var mı diye de düşünmeden edemiyorum.
Beşiğin içine de havlu koydum onu da yatırmadan önce ütüyle ısıtıp koyuyorum sonra bebeğimi yatırıyorum sicagiyla
tarafından
Kuzum çok yapma istersen isilik felan yapar
tarafından
Bugün hiç yapmadım canım,dün rahatladı çok şükür,bugün de Allah kerim :D
tarafından
3 aylıkken felan rezene çörek otu felan çok rahat edersin bacım ama o 3 ay geçse :D
tarafından
:D ah ah :D canları sağolsun ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gaz damlası al kuzum 

Bide ağlamıyorsa şuan sıkıntı yoksa bisey olmaz onun gazı olsa asla.durmaz
tarafından
Metsil kullanıyoruz canım, ay bide ben iki gündür havluyu seriyorum bebeğimi ortasına koyuyorum sağ ve sol tarafı ütüyle ısıtıp sariyorum bütün olarak,zararı olmaz demi ya,gazı güzel çıktı bu sayede ama zararı var mı diye de düşünmeden edemiyorum.
Beşiğin içine de havlu koydum onu da yatırmadan önce ütüyle ısıtıp koyuyorum sonra bebeğimi yatırıyorum sicagiyla
tarafından
Yok canım havlu iyi gelir ama sırtını öyle sıcağa alıştırma  sonra havlusuz durunca ağlar alışır bir yerden sonra
Sen karnını doyur sonra damlasını ver ardından masaj yap gazını çıkarsın rahat uyuyorsa elleme demek.keyfi yerinde ☺

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 210 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Tlntln (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Katibe Anne (160 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 394 göst.