0 oy
525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,034 puan) tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşında sabah 8i geçirmeden kaldırırım kahvaltı sonra öğle yemeği verir 1 gibi uyuturum ki aksam on gibi uyusun diye. Kahvaltıdan sonra da hergun sitenin bahçesine çıkarırım.

Dışarı çıkınca hep bakıcılarla takilirim onlar iş gözüyle baktıkları için benim gibi düzen kuruyorlar 

Ama çocuğuna kendi bakan anneler öğleden sonra 4 gibi sitenin bahçesine çıkarlar 

Muhtemelen geç uyanıp geç yattıkları için böyle oluyor 

Siz güne erken mi başlıyorsunuz ben acaba çok mu yoruyorum kendimi

14 Cevaplar

+1 oy
(3,443 puan) tarafından

Artık bebek degil annesi geç uyanıp öğlen uykusunu kaldırısan akşam 9 da uyutusn sende yıpranmazsn bu kadar

Bizde öğlen uyksuu yok mesela 9.30 10 gibi uyanır akşam 9-9.30'gibi uyurlar 
(4,034 puan) tarafından
Hakkaten kaldırayim ya. Kendimi.yirtiyorum sabah kaldırmak için öğlen yatırmak için boş yere
(3,443 puan) tarafından
He walla bende öyleydim öğlen uyutmak için yemin olsin 1.30 saat uğraştıgmi hatırlıyorum uyuduğu da 45 dk oluyordu.dedim amannnn kara yerin dibine :D yok öğlen uykusu
tarafından
Bencede büyümüş artık. Öğle uykusu uyuduğu için gece geç yatıyor. Öğle uykusunu uyumazsa 8-9 gibi yatar sende dinlenirsin
-Reklam-
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Bakıcı mı var kız senin 
(1,450 puan) tarafından
Kuzu sanırım bakıcı olan kişilerle takiliyormus bakıcısı yok
tarafından
Sitedeki bakicilardan bahsetmis
(4,034 puan) tarafından
Yok kız başka çalışan kadınların bakıcıları var sitede. Ben çalışmıyorum çocuklara kendim bakıyorum ama komşular yerine bakıcılarla takılıyorum bugün farkettim. Onlar gibi düzen kurmusum bı de kendimi bunun için zorluyorum
(3,282 puan) tarafından
Aay çok pardon
0 oy
(878 puan) tarafından
Aslında bebegin büyükmüş öğlen uykusunu kaldırsan daha erken yatar gibi 
(4,034 puan) tarafından
Arkadaş fikri verdi öyle yapicam ya dayanıyor uykusuzluğa bayagi
(878 puan) tarafından
O zaman kesin kesmelisin
0 oy
(361 puan) tarafından
Belki ben rahat davraniyorum ama ne zaman kalkarsa o zaman kahvaltisini yaptiririm hatta bi yarim saat sonra diyebilirim çünkü  ne zamn uykusuni almadan kalkarsa gece yatana kadar huzursuz oluyir benim bebegim dogdugundan beri yani bence çocuklarımız bebeklerimiz nasıl huzurlu ise o sekilde yaşamak en güzeli 
(4,034 puan) tarafından
He ya fazla taktım düzen olayina
(361 puan) tarafından
Anı yaşa bence mutlu nasıl olacaksan öyle yap şahsen ben öyle  yapiyorum  vicdanen ruhen de daha rahatım ilk bebeğim dogdugunda böyle duzen olsun istedim spnra hem kendimi hem bebegimi huzursuz ettigimi fark ettim saldım simdi rahat daha guzel tavsiye ediyorum sana da ♡
(1,610 puan) tarafından
Bencede öyle. Kızım kendi kalkar ben kaldırmam hatta o kalkana kadar bende uyuyorum eşimde uyuyor
(4,034 puan) tarafından
Fazla mükemmeliyetçilik zarar işte bende birinci çocuğa yapıyorum zaten
(1,610 puan) tarafından
Herşeyin fazlası zarar. Benim de ilk çocuğum
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Geç uyanıp geç yatmakla alakası yok bence. İnsanın keyfine kalmış bişey bu bence. Benim kızıma kendim bakarım sabah 9 10 gibi uyanır öğlen 1 de veya 1.30 da tekrar uyur ve akşam 9 en fazla 9.30 da uyur 
(4,034 puan) tarafından
Bakalım bu sefer deerbest birakicm
(1,610 puan) tarafından
Bırak bence de
0 oy
tarafından
Benimki iki yaşında gün içinde hiç uyumuyor sabah 8 de uyanıyoruz birlikte kahvaltıdan sonra gezeriz çıkarız yaz kış farketmez sonra eve geliriz yemek yeriz akşam 8-9 da uyurr
(4,034 puan) tarafından
Ne kadar güzel ya benimki dayanamaz diye düşünüyorum ama denicm
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Geç yatıp heç kalkmakla ilgisi yok sabah müsaitsem sabahtan çıkarım öğleden sonra müsaitsem o zaman çıkarım. Erken yatar erken kalkarız. 
(4,034 puan) tarafından
Etraftan öyle duyuyorum iki öğün yemek yiyoruz geç uyuyoruz diye. O yüzden ona bağladım hiç sabah çıkan anne görmedim burda
(25,181 puan) tarafından
Hmm değişik :)
0 oy
tarafından
Hiç öyle bir düzenim yok. Keyfimize gore takılıyoruz biz
(4,034 puan) tarafından
Biz de öyle yapicaz
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Oğlum nezaman kalkarsa ozaman uyanır kahvaltı yaparız öğlende öyle düzen kurmam çocuğuma 
(4,034 puan) tarafından
He ya ben de salacam kuzenim çocuklarıyla gece gece otururdu çocuklar obez oldu ona benzemim diye gazladim kendimi ama onunki abartiydi
(2,672 puan) tarafından
Yemeğine dikkat etmek lazım canım ama gece çocuğun uyuması gerek onu oule alıştırmak lazım ama sabah uyandirmam uyusun nezqman uyanırsa ki çocuk çok uyumaz :-):-)
0 oy
tarafından
Bende yeri geliyor öğleden sonra 4 ye 5 ye çıkarıyorum bazen.bu düzen kurmadigimiz anlamına gelmiyor ama.duzenleri o saatlerdir belki
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Kızım 21 aylık. Hasta falan değilse.... Sabah 8 gibi uyanır. Kahvaltı yaparız, sonra meyve yer, öğle uykusuna 1 gibi süt içer yatar. 2 gibi uyanır öğle yemeğinde genellikle çorba içer. Sonra biraz fındık, ceviz, hurma falan yer. Hava güzelse dışarı çıkarız, değilse evde oynarız birlikte. Akşam yemeğini yer 9,30     10 gibi de mama içer ve uyur. 
(4,034 puan) tarafından
Aynı düzen ama bizim için yorucu olmaya vasladi
0 oy
tarafından
Benim ki gündüz uyumayinca çok mızmız oluyor bir yere falan gidemiyorsun ağzımıza ediyor erken uyuyunca o gün uyumayinca mutlaka birkaç kez uykusunda aglyir o yüzden uyitmadan asla 
(4,034 puan) tarafından
Kaç yaşında ki
0 oy
(23,463 puan) tarafından
Neden çocuğu sabah erkende kaldiriyosun dostum ben ona şaşırdım. Ne çocuğunu ne kendini çok kısıtlama derim.ben. oğlum 22 aylık. Uyandirdigim nadirdir. Uyuduğu saat uyandığı saat aşağı yukarı bellidir. Biyolojik saatine uyuyorum ben. 
(4,034 puan) tarafından
Ay ne bilim saat onda uyandığı zaman 6da pat diye düşüp yatardı geceyi bana zehir ederdi. Ama sanki daha fazla dayanmaya başladı ben de gündüz uykusunu biraktirayim bari
0 oy
(507 puan) tarafından
Valla nerdeyse ayniyiz bebegim ya :( bilmiyorum cokmu yoruyoz kendimizi acaba benimde oglum 2 bucuk yasinda sabah en gec 8bucuk uyanir kahvalti 9 gbi yer oglen uykusuna yatmadan ara ogun veririm sicak balli sut yatar uyanir iki bucuk gbi ogle yemegi sonra disari cikarirrim yada evdeysek etkinlik oyun 5 gbi yogurt meyve 6 bucuktada aksam yemegi 10 dada yatar ama ogle uykusunu kaldirmak icin erken bence cok hareketli bebegim uyutmasam cok.halsiz oluyor
(4,034 puan) tarafından
Evet benimki de halsiz oluyordu ama sanki daha dayanıklı olmaya başladı bı denicem bakalim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 661 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 371 göst.
0 oy
5 cevap 196 göst.
0 oy
17 cevap 738 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler