0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bu tür ürünlerle zayıflayan var mı. Bamya tohumu buldum bir işe yarayan varmı yada böyle birşeyler kullanıp memnun kalanınız var mı. Ne kullandınız acil kilo vermem lazım Ramazan'ın yardimiyla

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aclik otu cayi ve yeşil çay 
tarafından
Yeşil çay kullanıyorum ama ağzımı tutamıyorum bende :) oyuzden pek işe yaramadi
tarafından
Valla bnde tutamıyorum ama leptinime sahop cikmak zorundayım 6 da yemek yiyorum cay belki içerim yoksa yesilcay ya da açlık otu cayi içerim hala aclik hissi varsa zencefil zerdecalli tarcinli yogurt yerim ama sabah kalkar kalmaz 3 dis sarimsagi doğra ve yut bardak suyla 30 dakika sonra kahvaltı ara öğünde tekrar altin kuru yogurt 6 da yemek ye Pirinç bulgur makarna bezelye pismis Havuç mercimek türü yeme 3 ay en azindan ben 2 bucuk hafta da 6 kilo verdim kuzum arada kacamak yaptim 68 ile basladim suan 62 kiloyum ama. Vucudumdan gitmedi belki simdi kilodan gidiyo daha verince yagdan gider diye umuyorum
-Reklam-
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Bamya tohumu kullandım boğazımı tutmadigim için hiçbir işe yaramadı eğer kilo vermek istersen diyet yapmani tavsiye ederim cnm :)
tarafından
Ah ah yapamıyorum işte :) oyuzden dedim ramazanda ağzım kapalı olacak bari ona ek olarak birşey yapayım. Bayrama kadar birazcık gitsin :) hicmi işe yaramadı peki bir kaç kgdemi veremedin
(1,686 puan) tarafından
Gram bile veremedim cnm :) boğaz tutmayınca olmadı
tarafından
Yaa ;) ozaman en iyisi midemi aldirayim :))

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 270 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
9 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defneayaz (725 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
11 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,971 soru

24,176,608 cevap

336,134 kullanıcı

...