0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gaz yapmayan yemekler söyler misiniz neler tukettiniz siz ? Ama böyle günlük öğün şeklinde söylerseniz çok mutlu olurum ya. Önceden akşama ne yemek yapsam düşüncesi vardı şimdi de bunu düşünür oldum.  Neler yediniz sabah öğle akşam ve ara öğün şeklinde

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gazı olan bebeğin her türlü gazi oluyor ben şu içsem gaz yapıyordu. Et tavuk pilav yedim 4 ay. Şimdi baklagillere yavaş yavaş geçtim halen az da olsa gaz yapıyor
tarafından
Kolik mi bebeginiz
tarafından
Pirinç pilavıni ben de çok tüketiyorum artık,çünkü bulgur pilavı gaz yapıyor
tarafından
Değil galiba,nasıl teşhis konulduğunu bilmiyorum ama akşam acile gittik susmadigi için,ben de bi yerine bişey oldu sandım o kadar ağlıyordu, röntgen çekildi gazı çok dedi,kolik teşhisi nasıl konuluyor bilmiyorum doktor bişey de demedi
tarafından
Katıla katıla aralıksız ağlıyor mu. Bizimki 3 saat boyunca ağlamıştı. Rengi mosmor olmuştu. Kendini yay gibi geriyordu. Uykusu 0 di. 5 dakika uyuyup uyanıyordu uyandığında da böyle çığlıkla uyanarak çığlıkla ağlayarak uyanıyordu karnı çok şişti Çok gaza vardı bizimkinin sürekli memnuniyetsiz hiçbir şeyden memnun olmayan  yani böyle memnuniyetsiz bir hali vardı.
tarafından
Ay evet ya aynen öyle:(
-Reklam-
0 oy
(24,030 puan) tarafından
Gazlı bebegin her halükarda gazı oluyor. Kuru baklagiller gaz yapar. Bulgur pilavı hele . Onu yediğim zaman aglamaktan catlardi oğlum. Herşey gaz yapıyor diye ben de pilava makarnaya yüklendim. Bu sefer de kabızlık oldu. Bol bol meyve sebze yiyin. Karnibahar brokoli de gaz yapar. Onun dışındakilerde sorun olmaz bence. Yaz meyveleri daha çok gaz yapıyor. Kış meyvelerinden hepsini tüketebilirsin sanırım.
tarafından
Süt yaosin diye bulgur pilavı ye dediler ben de yedim başlarda ama o zaman yoktu böyle,yemeyi birajtin bulgur pilavıni ama arttı buna rağmen
(24,030 puan) tarafından
İlk 2 hafta gaz olmazmış bebekte zaten. Sonradan oluyor
tarafından
Ay keşke devamında da olmasa ya
0 oy
tarafından

Benim bebegim kolikti zaten ne yersem yiyeyim gazı oluyodu su bile icsem kivraniyodu ben de o yuzden hic yedigimden kısmadım ne yersem hep kimyon atıp yedim ya da yemekten sonra kimyon cayi yaptim ictim. Baklagillerin hepsi gaz yapar ama cok da guzel süt yapar sogan sarimsak gaz yapar ama cok da guzel süt yapar o yuzden ben her seyi yiyip kimyonla hallettim :)

tarafından
Kimyon çayı nasıl oluyo canım
tarafından
Taneli kimyon var aktardan almistim kaynamis suda 10 dk falan beklettim snra süzüp ictim
tarafından
Ay ben tozunu yapmıştım öyle geçen gün,içtim o şekilde
0 oy
(163,829 puan) tarafından
bekliyim surda     
0 oy
tarafından
Valla ben herşey yiyordum zaten kolikti bebeğim ne yapsam boştu yediğim yemeği kimyon serpip yiyordum
(24,030 puan) tarafından
Biogaia ve sab simplex ikisini bir kullan istersen. Bize de doktor yazdı. İkisinin çok faydası oldu. Tamamen kesmiyor tabi ama etkisi gözle gorulur
tarafından
Doktor yazıyor mu yoksa kendimiz mi aliyiruz canım ilk ve devamında
tarafından
Kendimde alabilirsiniz
(24,030 puan) tarafından
Doktor yazdı bize ama sigorta karşılamıyor. Özel ilaç.
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(3,599 puan) tarafından

Bende yorumlara bakmaya geldim kafayı yicem ne yesem diye diye en sonunda bişey bulamayıp oturuyorum :D

tarafından
Evet ya o zaman da süt azaliyo işte yemedigimiz için
(3,599 puan) tarafından
Sorma yaa geceden beri hiç sütüm yok bebk hiç durmuyo ikide bir çıkarıp biraz veriyorum doymuyor herhalde yatmiyr
tarafından
Rabbim kolaylık versin inşallah hepimize canım, bi atlataydik su günleri hayırlısıyla
(3,599 puan) tarafından
Geçer canim Allah'ın izniyle az sabır ☺️
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(611 puan) tarafından
Yeşillik,et,tavuk,balık,sebzeler 

mesala karnibarda gaz yapar onu önce haslaman gerekiyor sonra yemeğini yabalirsinm her yemeğine kimyon ekle.
tarafından
Kaynar suya 1 tatlı kaşığı kimyon koydum beklettim o şekilde içtim suyu,ama ne bileyim ya faydası olmadı gibi.oilava falan da mı hep atayım canım,şimdi attım ne olur ne olmaz diye :) pirinç pilavına
(611 puan) tarafından
Pirinç pilavı gaz yapmaz bulgur pilavı yapar. Hatta bulgur pilavı sütü de arttiriyor
tarafından
Evet sütü artırdığını biliyorum ama gaz sorunu oluşturur diye yanasmiyorum açıkçası
(611 puan) tarafından
Kullanır misin bilmiyorum ama annelerin kullandığı gaz damlasi var ben kullandım faydası oldu sende kullan istersen

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 395 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2bebissannesi (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
2 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
1 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mardinlii (696 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,460 soru

24,276,036 cevap

342,442 kullanıcı

...