0 oy
1,228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,886 puan) tarafından
Ablama geldim misafirliğe ama kızım durmuyor hiç durmuyor sabahın yedisinde başlar ağlamaya gece birine kadar yedi yirmi dört ağlıyor abartısız ben en son ablamın anneannemin yanında oturup ağladım isyan ettim keşke dogurmasaydim engelinden dolayı onada o eziyeti cektirmeseydim diye ne koşup oynayabiliyor ne oturabiliyor hicbirsey yapamiyor yattığı yerde hep öyle kalıyor ağladım çok zor isyan ettim sonra pişman oldum niye Allah'ım ben niye benimde evladım sağlıklı olmadı dedim ablam teselli etti ama çok pişman oldum isyan ettiğim için kızım benim canım kanım herseyim ama hiç durmuyir bir saniye hep kulaklarımda ağlaması Allah için kimse linclemesin benim derdim bana yeter ben evladıma yanıyorum onun o haline kendime yanıyorum için parçalanıyor aglamadigim gün yok naoacagimi bilmiyorum derdimi sadece paylaşmak istedim biliyorum isyan ettim çok pişmanım ama artık kafayı yiyordum

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum kiyamammm dolmusluk vevsese yüzünden olmuş tövbe et üzülme senin imtihanın Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez bak cennet annelerin ayağın altında serili ama senin hem ayağının altında serili hem kapıları ardına kadar açık demekki Rabbim seni çok seviyor ki öyle özel bir çocuğun oldu belki bu dünya da zorluk çekeceksin ama mahşerde günahlarına kefaret olacak o yavruya baktığın günler yaptığın annelik
(1,886 puan) tarafından
Tövbe ediyorum canım ama İnanki öyle zor ki o sürekli ağlarken elinden birşey gelmemesi ona şifa olsam keşke derdine derman olsam ama olamıyorum kendime kızıyorum ona iyi bir snne olamadigim için evladım gözümün önünde eriyor ben birşey yapamıyorum aglamaktan zayıfladı kemik oldu resmen hicbirsey yemiyor doktorlar birseyi.yok diyor ama var olmasa niye bu çocuk bu kadar zayıflasin ağlasın
-Reklam-
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Açık net imtihan oluyorsun sabrey bitanem cennette kızında sende hep güleceksin oda koşup oynamak istiyor yapamıyor ağlıyor ne yapsın ya sabır de sen hep merhametli ol canım bnm
0 oy
(1,665 puan) tarafından
Rabbim sana da yavruna da yardım etsin kuzum. Kaç yaşında meleğimiz 
(1,886 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun 2 yaşına girdi geçen hafta
0 oy
(906 puan) tarafından
Su acinda ters yazacak yaratik kendine anne demesin, gebertirim valla cok uzuldum canim sanada bebisede (( oyy minik kuzu cani yaniyor demekki aksama kadar kadar aglamasi ne demek (( bir cozumu yok mu bari agrisina cozum bulsalar
(906 puan) tarafından
Birde merak ettkm anne karninda sirtindaki aciigi doktorlarin fark etmesi lazimdj ? Folik asit vermesi lazimdi yada baska birsey
(1,886 puan) tarafından
Amin canım folik asit hamile kaldıktan sonra kullandım ama iş işten geçmişti şimdiki hamileliğim için altı ay omceden kullaniyofdum ahh keşke bilseydim de kullamsaydim al tarafı 20 liralık bir folik asit ama evladımin hayatını bana geri getirmiyor
(906 puan) tarafından
Ahh canim ya , hamileligin boyunca hep kullandin mi peki, birde nasil olduda doktorlar bu acikligi fark etmedi (( belki anne karninda bir seyler daha duzebilirdi(( seni cok iyi anliyorum annede olsan insansin ,saglikli cocuga bakmak cok zor allahim evladinda duzelir insallah bir gun yokmu bir tedabisi (((
0 oy
tarafından

Kolay şey değil omuzunda ki yük..

Rabbim senin imtihanını kazanmış olarak defterini kapatsın inşallah...
Kendini de suçlama
Hepimiz patlamalar yaşıyoruz
(1,886 puan) tarafından
Amin canım amin o ağlarken benim canım daha çok yanıyor derdine derman olamadigim için kendime kızıyorum niye elimden bidsey gelmiyor diye ben artık napacagimi şaşırdım doktorlara göre çocuk ağlar ama bu çocuğun birryeri agirmasa bu çocuk yedi yirmi dört saat ağlamaz
0 oy
(23,387 puan) tarafından
Allah'ım.umulmadik yerden şifa versin inşallah tez zamanda. Sana da kolaylıklar versin. 
(1,886 puan) tarafından
Amin amin sadece dua edin kızım için adı Elif ağrıları varsa geçsin yeter istiyorum
(23,387 puan) tarafından
Allahim ne  sıkıntısı varsa gidersin inşallah.
0 oy
tarafından
Çok çok çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun bol bol tövbe istiğfar et neden olmuş canim hastalık folik asit kullandın mı hamileyken bide genetik felan mıymış:(
(1,886 puan) tarafından
Gen testi yapılmadi folik asit ne onu bile bilmiyordum kızıma hamile kaldıktan sonra hemen kullandım ama iş işten geçmişti 12 haftalıkken öğrendim özel bir çocuk olduğunu bile isteye doğurmayi.kabul ettim amin canım Allah razı olsun
tarafından
Anladim kuzum olacak olan her türlü olur aslında akraba evliliği felan değil demi canim.benjm
0 oy
(469 puan) tarafından
Kendini yıpratma cnm insanız beseriyiz neticede bizimde bazen dayanamayacak zamanlarimiz oluyor tövbe et Rabbim belkide kızına baktığın için seni cennetiyle mukafatlandiracak öyle dusun ve mutlu ol
(1,886 puan) tarafından
Tövbe ediyorum çok pişmanım isyan ettiğim için ama evladımin canı yaniyor yanmasa bu kadar ağlamaz doktorlar birşey demiyor çocuk ağlar diyor ama benim evladımin biryeri agiriyor yoksa niye bu kadar ağlasın ben kendime kızıyorum iyi bir anne olamıyorum onu dogurdum ona acılar cektirdigim için kendime kızıyorum ama aldiramazdim onu kalbi atarken ona kiyamazdim ben çok çaresizim naoacagimi bilmiyorum
(469 puan) tarafından
Cnm bnm dünyaya geleceği varmış gelmiş rabbim onu böyle güzel bulmuş böyle yaratmış belki de cennetin ondan geçecek mukafatin belkide senin öyle düşün tatlım . Ağrı kesici versen bir baksan ağlaması kesiliyor mu yoksa bebeğinin mizacı mi öyle
0 oy
(163,503 puan) tarafından
allah yardimcin olsun
(1,886 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Kuzumm Rabbim melegine sifa versin insallah Allahim yardimcin olsun icim sizladi imtihan nolur pes etme evladina en guzel sekilde bakacagina inaniyorum sen o kadar güzel o kadar şahane bi Annesin cok güçlüsün 
(1,886 puan) tarafından
Ben iyi bir anne olduğuma inanmıyorum evladımin neyi var onu bile bilmiyorum elimden birşey gelmiyor ben kendimi ilk defa bu kadar çok çaresiz hisediyorum ona yetemiyorum derdine derman olamıyorum ben ona şifa bulamiyorum
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Tövbe et canım senin imtihanın çok zor rabbim yardımcın olsun kimse seni linçleyemez engelli çocuğu olmayanda seni anlayamaz bir psikiyatriste gitsenmi acaba yardımcı olur sana yükün belki biraz hafifler sen öyle kıymetli bir annesinki rabbim seni evladının başından ayırmasın bu dünyada çektiğin yaptığın annelik rabbimin huzurunda kefaretin olacak herkes senin kadar şanslı değil rabbim sana bir melek yollamış seni layık görmüş çok zor bir sınav ama sen kazanacaksın
(1,886 puan) tarafından
Hamileyim canım piskoyatriye gidemem İnanki kendi kontrolüm için zor gidiyorum kardeşi olursa belki düzelir dedim canı sıkılmaz artık dedim tövbe ettim ama çok vicdan azabı çekiyorum uyudu şimdi ama ona sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ben evladıma iyi bir anne olamıyorum ona kızıyorum keşke elimde sihirli bir değnek olsa butin acılarını dindirsem ona şifa olabilsem canım o kadar çok yanıyor ki ona bakınca hep sana iyi bir anne olamadigim için affet diyorum ben evladımin ağlamasını geçtim artık kendime kızıyorum niye ona şifa bulamiyofum diye belki biryeri agiriyor bana söyleyemiyor acı çekiyor diye
(1,069 puan) tarafından
Canım sen iyi bir annesin yoksa evladı için yanarmı  kötü annenin yüreği onu anlamaya çalışırmı kem kendine evladına hem karnındakine eziyet etme canım evinin içinde bakara suresi aç ali-imran suresi aç hem kendin dinle hem evladın rahatlatır sizleri rabbim evladını yok yerden şifa versin canım
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Yorumlarda okudum bence başka bir doktora daha götür ya, internetten arastir hangi doktor daha iyi diye, şöyle soyliyim benim anneannem sürekli bi gün kolum ağrıyo, bı gün bacağım ağrıyo, bi gün kalçam ağrıyo herrr gün farklı bir yerim ağrıyo derdi, belki 10 tane doktor gezdik hepsi bişeyi yok dedi, hatta bir tanesi ilgi bekliyo sizden dedi, sonra tesadüfen bir tıp merkezine gittik ve orda ki bir hemşire benim annemde böyleydi dedi bazı testler söyledi bunları yaptırdınız mi dedi, hayır dedik hiç bir doktor bizden bunu istemedi, neyse yaptırdık dediklerini ve anneannem kanser hastası çıktı ve bütün vücuduna yayılmış meğersem ondan dolayı ağrıyomuş kadının her yeri. Yani sana demem o ki asla pes etme farklı farklı doktorlara götür, birisi elbet anlar, anneler gerçekten hissediyo bişeyi vardır mutlaka, rabbim acil şifalar versin yardımcınız olsun inşallah
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Sınavın zorlu. Simdi pisman oldun diyede ekstra aglayacaksin. Yapma, hepimiz yeri geliyo o isyan noktasina geliyoruz. Seninde kırilma anının olmus. Dolmussun birikmiş ondan olmuş. 
0 oy
(1,828 puan) tarafından

Kimsenin seni linçleme'ye  hakkı yok!! 

iyiki doğurmuşsun RABBİM sağlığını verince iyi sağlıksız oluncamı kabul edemiyecğiz .sen çok zor durumlar yaşıyorsun ve bunuda anlıyorum sabret RABBİM büyüktür RABBİM mükâfatını verecektir 
Sen çok ama çok güçlü bir annesin iyiki varsın...
RABBİM meleğine şifa sanada sabırlar versin❤️
0 oy
(328 puan) tarafından
Ah kuzum bu senin bir sınavın rabbim kolaylık versin kolay şeyler yasamiyorsun uzulme kuzum Raabbim yardım etsin inşallah
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Dayan. Herşey bir imtihan bende sapasaglaam oğlumu trafik kazasinda kaybettim. Hayırlısıni iste bak benimkide saglikliydi ama ecel.geldi bunu böyle düşün
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Rabbim sabır versin sana kuzum çok zor bi durum.akraba evliligi mi acaba 
0 oy
tarafından
Aynı naneyi bende yedim gece. Günlerdir uyumuyor. Ağlayarak uyanıyor. Ve gece 1 saat içinde belki 15 defa kalktık. En son yıktı ortalığı. Bende biraz söylendim.kö.pek gibi pişman oldum tabi özür diledim öptüm ama. Allahın gücüne gitmemiştir insallah bıktım artik dedim. Valla için Bi değişik bugün ök.üz oturdu sanki. 
0 oy
(8,318 puan) tarafından
Ağlamak kadar insanı yıpratan bir şey yok benim kızımda ağlamaktan sesi kısıldı artık öyle bunaldım ki bazen cami acip imdat diye aglayasim geliyor . Allah yardımcın olsun sana hayırlı kapılar açsın yavruna sağlık sıhhat versin onu ağlatacak ne varsa alsın götürsün 

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,521 göst.
20 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,692 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 551 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 403 göst.
16 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gizem Nurbanu (55 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,734 soru

24,159,019 cevap

335,277 kullanıcı

...