0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (1,505 puan) tarafından

Kızlar yarın doğumum var sezeryan şuan eşyaları tek tek hazırlıyorum özel hastanede olucak yanıma neler götürmem gerekiyor siz neler aldınız ve doğumdan sonra neler yemem içmem gerekiyor nasıl besleneyim bilgi verir misiniz? 

6 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
Kayısı hoşafı yap götür nescafe al yanına bol su.. Ben meyve suyu çok sevmiyorum diye kayısı hoşafı yaptım. Lohusa terliğini unutma depend yada hasta bezi mutlaka al.. 
(1,505 puan) tarafından
2 tane var terlik biri biraz yüksek altı sert diğeri düşük yumuşak ikisinimi acaba koysam kararsız kaldım.
(6,077 puan) tarafından
Ben yumuşak kullanmıştım daha rahat gelmişti
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Sağlıcakla al kucağına ☺️
(1,505 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah.
0 oy
(2,039 puan) tarafından
İki pijama al mutlaka çorap terlik uzun hırka bunları unutma sakın hasta bezi almana gerek yok ihtiyaç duydukça onlar veriyor odana gelir gelmez hemen bebeğini emzirmeye başla başın mutlaka dik olsun yatağı tam yatırma yeme içme başlayınca bol su iç hem sütün çabuk gelir hemde baş ağrın olmaz sık sık kalkıp yürü kalkarken ve yürürken hep karşıya bak yere yada hemen önüne bakma aklıma gelen bunlar 
0 oy
(565 puan) tarafından
Bence biseye grk yok zatn 1gece tek kalacaksın ama sade kahve al kendine kıyafet bebek icin kifayet bitti ama valizle hazırlama yani:Ddd 
0 oy
(163,571 puan) tarafından
dogurunca haber ver
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Ben yanıma mama aldım sütüm yoktu emzirdim yine 

Sonrasında mama yapıp verdik aç kalmasın diye çantama koymuştum 

Özel hastaneydi ama mama veren olması degisiyor demekki 

Rezene çayı tavsiye ederim gaz çıkarma olayı için rahatlatıcı canım :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 249 göst.
+2 oy
11 cevap 330 göst.
0 oy
5 cevap 122 göst.
6 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 171 göst.

Kategoriler

1,477,472 soru