0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
Bebeğim geceleri uyumuyor huysuzlaniyor geçen eşimi aramış bebeği sormuş oda gece bizi uyutmuyor huysuzlaniyo demiş kaynanamda baksmiyorsaniz getirin ben bakarım 7tane çocuk büyüttüm onuda büyütürüm demiş buda benim zoruma gitti ilk çocuk tabi zorluk cekiyorum ama bu zamana kadar evime arada bir gelmişler kimse Merve iyi mi diye sormamis iyice çöktüm lohusalık sendromuna girdim böyle kelimeler duyuncada kimseyi kırmamak için kendimi tutuyorum ama birgün patlamaktan korkuyorum bu sefer eşimle aram açılır biliyorum 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aman söyleyip dursun canım gelip zorla alamaz senden boşver takma sen 
(162 puan) tarafından
Lohusalık dönemi bilirsiniz insan nasıl olur ama ûzerime çok geliniyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
De ki al oğlunu bak.
tarafından
+++++++
0 oy
tarafından
5. çocuk da olsa farketmez. Bebek bu gece ağlar da uyanır oturur da. Bunun ilk çocuğun olmasıyla ilgisi yok. Boşver kayınvalideni.
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Lafa gelince 7 tane büyütmüş bebeleri atiyolrmis sokaga bebeler kemdi buyuyomus sersefil. Bi gıcık oluyorum ki şöyle konusan kaynanalara
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Dengesiz bakmıyorsanız ne kelime He koş sokağa atıyorum yetiş diycen  bazen kırmak gerekiyor ya ağzından çıkanı kulağı duysun 
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Ay yani kaynanalar kaynar kazana diye şarkı boşuna yapılmamış söylediği şeye bak 
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Yavrucum boşver konussun konuşsun dursun çok düşünüyorsa gelsin yanında baksın azcik uyutsun seni dinlendirin alıp bakmak ne
0 oy
(264 puan) tarafından
Gönder oğlunu baksın yemek derdin olmaz çamaşır vs en azından.
0 oy
tarafından
Bakmazlar bacim goturup versen bakamam derler benimkode ben bakarim ederim diyodu ise baslicam anne coguga bakcaksin dimi diyorum bem hergun oraya mnbs parasi veremem her gun getirip goturursunuz dio deeim getir gotur yapamam sende durur anne nasi ben hergun sbah getirip aksam alayim dedim konuyu degiati bende calismak istiyorumda ablan isin vermio dedi gorumcem yani bende dedim ozman anneme veririm alir koye gider orda bakar yapcak bsy yok biz nasi gorcez dio dedim valla anne ben gider gorurum ama sen hasret kalirsin yapicak bsey yok bidha bakarmisin demem annem bakar dedim bide utanmadan 2nciyi yap hemen aralarini acma diyo demiyoki bunlar gecinebilcekmi bi el uzatayim bi yardim edeyim cocugun ihtiyaci biseyi varmi hic yok anca cocuk yap demesini bilirler 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 247 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Gzm_36 (298 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 202 göst.
0 oy
5 cevap 226 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Balbadem123 (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 224 göst.

Kategoriler