0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Mobilyalarim parlak oldugu icin en ufak bi dokunmada el izi yapıyo ve normal bezle silince bez izi kaliyo ben de pella bez duydum ondan siparis verdim gercekten ovdukleri kadar guzel mi satici orjinal demis ama guvenilir midir acaba

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilen yok mu kizlar     
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Ben kullanıyorum harika bı bez buda yedek hiç kullanmadım iki tanesini kullanıyorum cam ve toz bezi olarak 

image

tarafından
Ilk basta makineye atip yikamak gerekiyomus dogru mu
(45,021 puan) tarafından
Yok valla ben direk kullandım annem de o şekil direk kullandı güzel suda yıkayıp kullanmaya basladim
tarafından
Tamam canm sagol insallah ben de begenirim
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Ben bu satıcıdan aldım canım https://ty.gl/x0svaqdxg6
tarafından
Ben 2 paket aldm canm 6 li olarak satan bu firma vardi bunu siparis verdim soru sormuslar farki var mi diye yok orjinal demis ama bilemedm
(45,021 puan) tarafından
Onu bilmiyorum biz bu satıcıdan aldık benim dediğinden iki paket alsan aynı olmuyomu
tarafından
Oyle 128 tl yapiyodu ben 123 tl ye aldim 5 tl nin hesabini yaptm ehehehhehe
(45,021 puan) tarafından
Güle güle kullan canim☺️
tarafından
Sagol canm☺❤
0 oy
tarafından
Benim mutfak dolapları da parlak domestoslu su yapuo bu bezi de sıkıp siliyorum iz falan kalmıyor aynaları falan bunla silerim ben çok güzel 
tarafından
Benim oglum emekliyo tutunup kalkiyo her yerde onun parmak izi oluyo ne kadar silersem siliyim bez izi yapiyo ben de bunu buldm siparis verdm bakalim insallah memnun kalirim once niye domestosla siliyosn tek basina temizlemiyo mu
0 oy
(5,213 puan) tarafından
1senedir kullanıyorum al canm ben çok memnunum başka bezle temizledikten sonra iz kalıyo ya bunla ne iz ne toz kalıyo mutlaka al
tarafından
Evet canm ben de deli oluyorm atlet dediler esimin atletlerini bitirdim nerdeyse yok yok istedigim gibi temiz olmuyo adam her gun atlet soruyo bana :D
(5,213 puan) tarafından
Yok o atlet işini bende yaptım çözüm değil ilk ılık suyla bi yıka aldıktan sonra. Sonrada temizlediğin yeri bunla kurula sonra oturo temizliğin karşısında kahve iç :D
0 oy
(3,785 puan) tarafından
Annem almış bana da 3lü olandan mutfak dolaplarına diğerini de camlara kullanıyorum çok güzel gerçekten hiç iz bırakmıyor
tarafından
Bakalim insallah ben de memnun kalirim canm cok yorum var cogu memnun kalmis zaten o yuzden siparis verdim
0 oy
(547 puan) tarafından
Mobilya harici her şeyde kullaniyorm sanırım d harika bir bez
tarafından
Bakalim insallah ben de memnun kalirim canm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 211 göst.
22 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde 34. (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
11 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu